Lichaam en Geest

De vriendschapsband

Vriendschappen vormen enkele van de belangrijkste relaties in ons leven. Deze vriendschappen helpen ons om onze identiteit en karaktereigenschappen te vormen.

Het waarderen van vriendschap
is goed voor ons welzijn.

In de grootste studie naar culturele- en gezondheidsvoordelen van hechte menselijke relaties, onderzochten onderzoekers van de Michigan State University in de Verenigde Staten, 323.000 deelnemers uit 99 landen.

De onderzoekers ontdekten dat waarde hechten aan vriendschap goed was voor de gezondheid en het welzijn van mensen, ongeacht waar ze woonden.

Ze ontdekten ook dat degenen die in hun vriendschappen investeren een betere fysieke en psychologische gezondheid ervaren, en de voordelen zijn zelfs nog meer uitgesproken in culturen die meer beperkend of ongelijk zijn.

Hansje.be

Hans Van Dyck is uitgever van dit magazine maar is ook spirituele mentor. Hij geeft mensen inzichten met de kaarten, schenkt een luisterend oor en gaat zelfs een dag op stap met je om uit te waaien. Meer informatie via www.hansje.be zijn praktijk is gelegen in Broechem.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button