Spirituele Boeken

Leven en lessen van de sjamaan Joska Soos

Leven en lessen van de sjamaan Joska Soos

Oude wijsheid voor nieuwe tijden

‘Leven en lessen van de sjamaan Joska Soos’ van Yurek Onzia is het verhaal
van een van de laatste authentieke West- Europese sjamanen: Joska Soos (1921-2008).

‘Leven en lessen van de sjamaan Joska Soos’ is het verhaal van een van de laatste authentieke West- Europese sjamanen, Joska Soos. Een uniek spiritueel testament, prachtig opgetekend door Yurek Onzia. Na allerlei omzwervingen kwam Joska Soos uit Boedapest in Antwerpen terecht.

Daar beoefende hij de praktische mystiek van het sjamanisme, die hij in zijn jonge jaren doorgegeven had gekregen. Hij vulde deze aan met inzichten uit andere tradities, van Tibetaanse klankschalen tot energieleer, van oude mythes tot helende rituelen. Een bijzonder rijk boek voor iedereen die meer wil weten over de oude sjamanistische levensbeschouwing en de toepassingen in het eigen leven.

Leven en lessen van de sjamaan Joska Soos

Oude wijsheid voor nieuwe tijden

Auteur: Yurek Onzia
Uitgever: Uitgeverij Ankhhermes
EAN: 9789020218664
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: september 2021
Aantal pagina’s: 260 pagina’s

Bron
Uitgeverij Ankh Hermes

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button