Spirituele Boeken

Het jaar waarin ik spiritueel probeerde te leven

Van ademwerk tot zangtherapie.

Het jaar waarin ik spiritueel probeerde te leven

Van ademwerk tot zangtherapie

55-jarige Canadese journalist probeert een jaar lang elke maand een andere spirituele richting uit. Het resultaat is even grappig als ontwapenend.

De Canadese journalist Anne Bokma neemt in ‘Het jaar waarin ik spiritueel probeerde te leven’ een jaar lang iedere maand een andere spirituele richting onder de loep. Zo probeert ze te mediteren met Headspace, doet ze aan yoga met geiten, gaat ze bosbaden, kiest ze alvast een doodskist uit en probeert ze magic mushrooms. Bokma plaatst haar nieuwe spirituele ervaringen in haar persoonlijke levensgeschiedenis. Het resultaat is een boek met een warme vertelstem, geschreven met veel zelfspot en de nodige humor.

Het jaar waarin ik spiritueel probeerde te leven

Van ademwerk tot zangtherapie

Auteur: Anne Bokma
Uitgever: Ten Have
EAN: 9789025909253
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: september 2021
Aantal pagina’s: 304 pagina’s

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button