Spirituele Boeken

Kaarten: Terugkeer naar zelfliefde

52 liefdevolle kaarten en instructieboek

Terugkeer naar zelfliefde

52 liefdevolle kaarten en instructieboek

Onvoorwaardelijke liefde begint bij jezelf. In dit prachtig vormgegeven doosje vind je 52 kaarten met inspirerende quotes over zelfliefde. De quotes op de kaarten helpen je onderzoeken wie je werkelijk bent, waar je echt naar verlangt en wat je nog kunt ontwikkelen. Zo werk je toe naar innerlijke rust, geluk en ware liefde in je leven.

In het bijgesloten boekje staan instructies over het gebruik van de kaarten en worden de betekenissen van de quotes uitgelegd.

Gelukkig zijn moet je durven en Het antwoord is liefde.

Rosalinda Weel

Rosalinda Weel is een spiritueel coach en geeft trainingen op het gebied van yoga, meditatie en zelfliefde. Haar inspiratiebron en boodschap is de kracht van innerlijke rust, geluk en liefde. Eerder verschenen haar succesvolle kaartensets.

Terugkeer naar zelfliefde

52 liefdevolle kaarten en instructieboek

Auteur: Rosalinda Weel
Taal: Nederlands
Bindwijze: Losbladig
Druk: 1
Verschijningsdatum: augustus 2021
Aantal kaarten: 52 kaarten
Boekje: 32 pagina’s
Uitgever: Altamira
EAN: 9789401305020

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button