Spirituele Boeken

Een testament van liefde

Een testament van liefde

Ik bezocht cursussen, las boeken, maar kwam er al gauw achter dat al die opgedane kennis slechts in beperkte mate bijdroeg aan het echte weten. Er zat niet veel anders op dan mijn diepste zelf aan te spreken, de bron van wijsheid en intuïtie…. …en zonder oordeel of vooroordeel, onbevangen, gesteund door verbeeldingskracht heb ik in een flow van onderzoeksdrift en nieuwsgierigheid alle informatie en ervaringen op me af laten komen om het totaaltheater dat leven heet, te leren kennen…. …want alles hangt samen, alles is onderdeel van één groot multidimensionaal web, één groot uitwisselingsexperiment, maar tegelijkertijd een dichotomie van op elkaar aansluitende ervaringsvelden, die samen ook weer een zekere harmonie vormen. Goed leren we kennen vanuit het kwaad, de eenheid vanuit de individualiteit en de oneindigheid vanuit de eindigheid…. …en precies met deze kennis in het achterhoofd vraagt mijn al lang geleden overleden moeder om vergiffenis omdat zij nooit in staat is geweest om de liefde voor haar kinderen over te brengen. Maar zegt het medium, zelfs vanuit het nu kan jij deze schuldgevoelens helen….

Menno van der Molen

Hij heeft na zijn studie media sociologie gewerkt als distributeur van kinderfilms, documentaires en speelfilms. Als directeur van het Nederlands Film Instituut heeft hij eind jaren tachtig het IDFA te Amsterdam opgericht en twee jaar later is hij gestart als producent van documentaires en korte films voor Nederlandse en internationale televisiestations.

Daarnaast is hij altijd een verwoed fotograaf geweest en heeft enkele foto exposities gehad in Spanje. Hoewel de auteur een academisch en cultureel werkzaam verleden heeft en geen spiritueel, lag daar altijd wel zijn belangstelling. Die werd versterkt toen hij na een aantal indringende persoonlijke ervaringen ontdekte dat deze totaal uiteenlopende werelden ook weer op een heel natuurlijke manier met elkaar verbonden waren. Daarna heeft zijn leven in het teken van eenwording en de studie van het zelf gestaan.

Een testament van liefde

Auteur: Menno van der Molen
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina’s: 155 pagina’s
Uitgever: Elikser B.V. Uitgeverij
EAN: 9789463653473

Bron
Uitgeverij Elikser

Jelle Sophie

Jelle is een creatieve positieveling die graag leest, acteert, zingt en dat dan meteen via YouTube wereldwijd maakt. Talent hoort tenslotte gedeeld te worden. Het werken met de Tarot is als starter maar het boeit hem enorm. Jelle zijn grote passie is zijn edelstenenverzameling die doorheen de jaren uit zijn vitrinekast dreigt te barsten. Het leven begrijpen en die opgedane kennis inzetten om anderen vooruit te helpen valt eveneens onder het credo van Jelle. Kortom iemand die de rechter - en linker hersenhelft in symbiose tracht te laten samenwerken met het hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button