Spirituele Boeken

Bewustzijn van materie

Over helen en overdraagbare energie

‘Bewustzijn van materie, over helen en overdraagbare energie’ is het nieuwe meesterwerk van Richard Gordon, de grondlegger van de Quantum-Touch methode. Hij ontdekte dat hij, nadat hij de Quantum Touch methode gebruikte om cliënten te helpen bij het verlichten van klachten aan het bekken- en de ruggenwervel, nog veel verder kwam in het helingsproces door zijn bewuste aandacht op de cliënt te richten. Zonder de cliënt aan te raken of de suggestie te wekken iets te doen, was hij in staat om de conditie van het lichaam sterk te verbeteren.

Gebaseerd op deze wetenschap ontwikkelde hij een nieuwe methode: SPA (Spontanious Postural Alignment). Zonder dat aanraking nodig is kunnen hiermee lichamelijke klachten worden verlicht en verholpen. In dit boek legt hij aan de hand van duidelijke stappen uit hoe deze techniek werkt.

Met 57 voorbeelden van experimenten die je zelf ook eenvoudig kunt uitvoeren, heb je meteen het bewijs in handen dat het werkt. Iedereen kan de krachtige SPA-methode onder de knie krijgen en toepassen om zo zijn (zelf)helende vermogens te versterken.

Dit boek biedt een fascinerend inzicht in de verbinding tussen ons bewustzijn en materie. We kunnen veel meer dan we denken!

Richard Gordon

Richard Gordon is bekend als grondlegger van de Quantum Touch. Met speciale adem- en lichaamsconcentratietechnieken kun je je energie op een zodanig niveau kunt brengen dat een lichte aanraking al voldoende is om houdingscorrecties te bewerkstelligen

Praktische Informatie

Auteur:  Richard Gordon
Pagina’s: 176
Uitgeverij: Uitgeverij Ankhhermes / VBK-België
ISBN: 978-90-20-21459-8
Adviesprijs: € 22,50

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button