Spirituele Boeken

Welke geneeskrachtige plant is dat?

Meer dan 350 geneeskrachtige planten uit Europa in de ANWB geneeskrachtige plantengids

Welke geneeskrachtige plant is dat?

Meer dan 350 geneeskrachtige planten uit Europa in de ANWB geneeskrachtige plantengids

De ANWB-gids ‘Welke geneeskrachtige plant is dat?’ is een kwalitatieve gids met alle geneeskrachtige planten van Europa en het gebruik van de planten. Het is een nieuwe aanvulling in de serie betrouwbare en handige natuurgidsen met ANWB-keurmerk.

In deze praktische zakgids vind je meer dan 350 geneeskrachtige planten uit heel Europa. Elke plantensoort is voorzien van meerdere foto’s en tekeningen en alle kenmerken zijn gedetailleerd aangegeven voor een snelle herkenning. Alles is aangevuld met informatie over het voorkomen, de anatomie, de geschiedenis en het gebruik van de geneeskrachtige plant. Slimme kleurcodes maken herkenning extra gemakkelijk.

Welke geneeskrachtige plant is dat?

Meer dan 350 geneeskrachtige planten uit Europa in de ANWB geneeskrachtige plantengids

Auteur: Wolfgang Hensel
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: juli 2021
Aantal pagina’s: 256 pagina’s
Uitgever: Kosmos Uitgevers
EAN: 9789021581507

Bron
ANWB

Ludo Vermeiren

Ik ben Ludo, rond de 70 jaar en een gepensioneerde arbeider in hart en nieren. Door zijn brugpensioen leerde mijn vrouwtje mij de kunst van het koken en kan ik haar dagelijks verwennen. Via de magie heeft ze mij de natuur leren kennen maar ik maar al te graag nu mijn ervaring van deel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button