Spirituele Boeken

Het kan ons allemaal gebeuren

Een hartstilstand en Bijna Dood Ervaring veranderde mijn leven

Het kan ons allemaal gebeuren

Een hartstilstand en Bijna Dood Ervaring veranderde mijn leven

In dit boek vertelt Catja over haar hartstilstand met als gevolg een indrukwekkende Bijna Dood Ervaring (BDE). Deze gebeurtenis heeft haar leven op een positieve manier veranderd en verrijkt met een versterkte hooggevoeligheid en de ontwikkeling van een spirituele gave.

Zij wil dat het ervaren van een BDE bespreekbaar wordt gemaakt omdat er wereldwijd nog teveel mensen zijn die een BDE doormaken en denken dat zij gek geworden zijn. Zij helpt mensen om te leven in die onvoorwaardelijke liefde die Catja tijdens haar BDE heeft ervaren. Catja beschouwt haar BDE als het allermooiste cadeau wat zij ooit heeft mogen ontvangen.

In ons magazine De Spirituele Wereld, Editie 13: Zomer 2021 kan je haar verhaal beknopt lezen.

https://www.despirituelewereld.be/2021/05/18/editie-13-zomer-2021/

Over de auteur

Catja de Rijk woont in Kudelstaart, is getrouwd met Ruud en heeft twee zonen. Sinds 2019 is zij de trotse oma van drie kleinkinderen. Een hartstilstand met Bijna Dood Ervaring (BDE) is een grote verandering geweest in het leven van Catja. Haar BDE is het allermooiste geschenk wat zij ooit heeft mogen ontvangen. De indrukwekkende rust en onvoorwaardelijke liefde die zij heeft ervaren in de welbekende kleurrijke tunnel is groots. Haar hooggevoeligheid en spirituele gave is hierdoor enorm versterkt. Inmiddels helpt ze mensen als spiritueel coach en leeft ze in die onvoorwaardelijk grootse liefde die zij heeft mogen ervaren voordat zij werd gereanimeerd. Dit is de taak waarvoor ze is teruggestuurd; het overbrengen van die liefde.

Het kan ons allemaal gebeuren

Een hartstilstand en Bijna Dood Ervaring veranderde mijn leven

Auteur: Catja de Rijk
Aantal pagina’s: 162
Uitvoering/Formaat: Paperback A5
Verschijningsdatum: 18-06-2021
ISBN: 978-94-643-1496-0 / 9789464314960
Taal: Nederlands
Kopen: Boekscout

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button