Spirituele Boeken

Waar zijn ze dan?

De jacht op buitenaards leven

Waar zijn ze dan?

De jacht op buitenaards leven

Hoeveel sterren telt de kosmos? Hoeveel daarvan hebben planeten? Hoeveel daarvan zijn geschikt om leven te laten ontstaan? Intelligent leven? Hoeveel van die beschavingen komen aan reizen naar andere sterren toe, of op zijn minst communicatie? En doen ze dat op een moment dat ook wij naar de sterren reiken? Of zijn ze dan alweer verdwenen? Zijn er wel buitenaardse wezens? Moeilijke vragen zonder pasklare antwoorden.

Al zijn er gelukkig ook vragen met plausibele antwoorden. Welk soort leven is mogelijk, en hoe kan het ontstaan? Hoe herken je planeten met leven? Is er leven mogelijk op Mars, op Venus, op Titan? Hoe bang moeten we zijn van aliens, en moeten we wel bang zijn? Hoe groot zal de schok van de ontmoeting zijn? Maar tot die ontmoeting blijft de ultieme vraag: ‘Waar zijn ze dan?’ als immer jeuken.

Pieter Van Dooren neemt ons mee op een boeiende speurtocht langs sterren, manen en planeten, en door de biologie, de geologie en de menselijke geest (rare jongens, die mensen).

Waar zijn ze dan?

De jacht op buitenaards leven

Auteur: Pieter Van Dooren
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: mei 2021
Aantal pagina’s: 192 pagina’s
Uitgever: Sterck & de Vreese
EAN: 9789056157425

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button