Spirituele Boeken

Waar zijn ze dan?

De jacht op buitenaards leven

Waar zijn ze dan?

De jacht op buitenaards leven

Hoeveel sterren telt de kosmos? Hoeveel daarvan hebben planeten? Hoeveel daarvan zijn geschikt om leven te laten ontstaan? Intelligent leven? Hoeveel van die beschavingen komen aan reizen naar andere sterren toe, of op zijn minst communicatie? En doen ze dat op een moment dat ook wij naar de sterren reiken? Of zijn ze dan alweer verdwenen? Zijn er wel buitenaardse wezens? Moeilijke vragen zonder pasklare antwoorden.

Al zijn er gelukkig ook vragen met plausibele antwoorden. Welk soort leven is mogelijk, en hoe kan het ontstaan? Hoe herken je planeten met leven? Is er leven mogelijk op Mars, op Venus, op Titan? Hoe bang moeten we zijn van aliens, en moeten we wel bang zijn? Hoe groot zal de schok van de ontmoeting zijn? Maar tot die ontmoeting blijft de ultieme vraag: ‘Waar zijn ze dan?’ als immer jeuken.

Pieter Van Dooren neemt ons mee op een boeiende speurtocht langs sterren, manen en planeten, en door de biologie, de geologie en de menselijke geest (rare jongens, die mensen).

Waar zijn ze dan?

De jacht op buitenaards leven

Auteur: Pieter Van Dooren
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: mei 2021
Aantal pagina’s: 192 pagina’s
Uitgever: Sterck & de Vreese
EAN: 9789056157425

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button