Spirituele Boeken

50 x vegan zuivel

van boterkoek en havermylk tot mangolassi en komijnkaaz

50 x vegan zuivel

van boterkoek en havermylk tot mangolassi en komijnkaaz

Of je nou 100% vegan bent of gewoon iets vaker plantaardig probeert te eten, het vinden van goede én lekkere zuivelvervangers kan lastig zijn. Maar daar komt nu verandering in.

Marleen Visser leert je hoe je alle soorten vegan zuivel makkelijk zelf thuis kunt maken. Denk aan plantaardige drankjes, maar ook aan heerlijke cashewkaasjes, plantaardige chocolademousse of een vegan meringue.

Dat is pas smullen geblazen!

50 x vegan zuivel

van boterkoek en havermylk tot mangolassi en komijnkaaz

Auteur: Marleen Visser
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: mei 2021
Aantal pagina’s: 144 pagina’s
Uitgever: Becht
EAN: 9789023016717

Ludo Vermeiren

Ik ben Ludo, rond de 70 jaar en een gepensioneerde arbeider in hart en nieren. Door zijn brugpensioen leerde mijn vrouwtje mij de kunst van het koken en kan ik haar dagelijks verwennen. Via de magie heeft ze mij de natuur leren kennen maar ik maar al te graag nu mijn ervaring van deel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button