Spirituele Boeken

Viruswereld

Over snot en superspreaders

Viruswereld

Over snot en superspreaders

Auteur: Marc Ter Horst

Een piepklein virus kan de hele wereld in zijn greep houden. Maar wat zijn virussen nou eigenlijk precies? Waar komen ze vandaan, hoe werken ze en hoe kunnen we ze bestrijden? De antwoorden daarop zijn niet eenvoudig.

Marc ter Horst geeft ze in ‘Viruswereld: Over snot en superspreaders’. Alles komt langs, van de Spaanse griep tot ebola, en ook het coronavirus. Marc ter Horst schept helderheid in de grote hoeveelheid informatie. Hij laat zien wat een virus is en hoe het werkt, maar ook de menselijke geschiedenis komt aan bod.

De illustraties van Wendy Panders zijn lekker eigenzinnig. Ze verhelderen en maken ‘Viruswereld’ met humor en wat luchtigheid een plezier om te lezen.

Marc Ter Horst

Na zijn studie literatuurwetenschap raakte hij geïnteresseerd in onderwerpen op het gebied van natuur, aardrijkskunde en geschiedenis. Als tekstschrijver werkte hij mee aan vele schoolboeken, lespakketten en tentoonstellingen. Zijn informatieve kinderboeken zijn vertaald in meer dan tien talen en hebben diverse prijzen gewonnen.”

Viruswereld

Over snot en superspreaders

Auteur: Marc Ter Horst
Taal: Nederlands
Druk: 1
Bindwijze: Hardcover
Leeftijd: vanaf 9 jaar, vanaf 10 jaar
Verschijningsdatum: mei 2021
Aantal pagina’s: 128 pagina’s
Uitgever: Gottmer
EAN: 9789025774806

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button