Spirituele Boeken

Samen

Samen stormen doorstaan

Samen

Samen stormen doorstaan

Auteur: Luke Adam Hawker

‘Donkere wolken stapelden zich in de verte op. We zagen hoe ze zich samenpakten en vroegen ons af… Wanneer zullen ze bij ons aankomen? En hoelang zal de storm duren?’

Samen gaat over een man en zijn hond. Over moeilijke tijden, eenzaamheid, angst en onzekerheid. Maar ook over hoop en nieuwe vooruitzichten. Dit prachtig geïllustreerde verhaal laat ons zien waar het in het leven echt om gaat als het tegenzit: verbinding en saamhorigheid.

Luke Adam Hawker is een Britse illustrator met meer dan 250K volgers op Instagram. Hij verkoopt zijn limited edition-prints aan fans van over de hele wereld.

Samen

Samen stormen doorstaan

Auteur: Luke Adam Hawker
Vertaald door: Susan Smit
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: mei 2021
Aantal pagina’s: 64 pagina’s
Uitgever: Altamira
EAN: 9789401305112

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button