Spirituele Boeken

Gemakkelijker en meer ontspannen leven

Vermijd een Burn-Out

Gemakkelijker en meer ontspannen leven

Vermijd een Burn-Out

Auteur: Eric Ven

In Gemakkelijker en meer ontspannen leven wil Eric Ven je doen inzien dat gewoon informatie opdoen helaas niet voldoende is om veranderingen te realiseren. Een hulpmiddel, zoals een boek, is dan geen overbodige luxe. Maar Eric gaat nog een stapje verder, omdat hij uit ervaring weet dat je door een keer een boek te lezen geen grote progressie maakt. Hij geeft je daarom de nodige handvatten om positief om te gaan met gebeurtenissen en je eigen doelen te bereiken.

Gemakkelijker en meer ontspannen leven

Vermijd een Burn-Out

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina’s: 108 pagina’s
Auteur: Eric Ven
Uitgever: Uitgeverij Boekscout
EAN: 9789402232981

Bron
Uitgeverij Boekscout

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button