Spirituele Boeken

En toen begon de zee te zingen

Auteur: Nele Baplu

En toen begon de zee te zingen

Het leven van Helena bestaat alleen nog maar uit waken en wachten. Elke dag gaat ze op hetzelfde tijdstip met de tram naar het ziekenhuis, waar Steppe nu reeds twee jaar ligt sinds hij na een ongeval blijvend het bewustzijn verloor. Terwijl ze bij haar zoon waakt en steeds maar wacht tot hij weer bij bewustzijn komt, leest ze hem voor. Het verhaal raakt haar op haar meest tere plek. Oud en nieuw verdriet raken in elkaar verstrengeld. En door alles heen klinkt een troostend wiegelied.

Nele Baplu

Geboren in 1983 heeft eerder de tekst- en beeldbundel ‘Ik zie je gewoon graag – postnatale tranen’ (2018). Deze roman ‘En toen begon de zee te zingen’ is haar eerste roman, over verlies en verlangen, over heel zijn en gemis, over troost en graag zien in al zijn verwoestende en helende kracht.

En toen begon de zee te zingen

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: november 2020
Aantal pagina’s: 162 pagina’s
Auteur: Nele Baplu
Uitgever: Brave New Books
EAN: 9789464184501

Bron
Uitgeverij Brave New BooksNele Baplu & Kreatíz Boekerij

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button