Spirituele Boeken

Het helend vermogen van de dierenriem

Het helend vermogen van de dierenriem

Auteur: Adrie van der Ven Taal

Dit boek ‘’Het helend vermogen van de dierenriem’’ is een combinatie van astrologie en natuurgeneeskunde, een verbondenheid die in de oudheid reeds werd gelegd. Astrologie is eeuwig en geeft perspectief voor de toekomst. In dit boek wordt astrologie gekoppeld aan psychosomatiek en pathologie.

Celzouten en kruiden worden besproken en meerdere behandelmethoden worden per planeet of dierenriemteken uitgewerkt.

Vanuit de chakra’s die eveneens met organen en planeten verbonden zijn, krijgt de lezer een unieke kijk op ziekte en gezondheid.

Dit boek nodigt uit om zelf mogelijkheden tot herstel en vitaliteit ter hand te nemen.

Adrie van der Ven

Meer dan 30 jaar astroloog van beroep en tevens natuurgenezer. In de jaren ‘90 leidde hij de academie voor astrologie Chiron. Tegenwoordig geeft hij geregeld lezingen of workshops. Adrie doceert natuurgeneeskunde bij opleidingsinstituut de Silverlinde.

Het helend vermogen van de dierenriem

Auteur: Adrie van der Ven
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina’s: 328 pagina’s
Uitgever: Elikser B.V. Uitgeverij
EAN: 9789463653138

Koen Van Genechten

Hallo, ik ben geboren en getogen te Zoersel. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig als zelfstandige ICT voor de zorgsector en in bijberoep ben ik een lifecoach. In mijn huisje te Zoersel kook ik graag maar ik ga ook graag uit eten. Ik drink wel is een wijntje maar bovenal geniet ik van het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button