Lichaam en Geest

Wat maakt je een goede heler?

Wat maakt je een goede heler?

Een heler kan zich inbeelden hoe een persoon zich voelt. Dit wordt empathie genoemd. Maar in het bijzonder moet je vooral sterk genoeg zijn om te voorkomen dat je de pijn van anderen niet over neemt. Zodat je zelf niet leeg en uitgeput raakt.

Een luisterend oor bieden is al het begin van het helen. Hierbij geef je aandacht aan de persoon zijn problemen. Hij ontspant zich en dan kan het genezingsproces beginnen.

De heler maakt verbinding met zijn spirituele gids, dit kan een engel of een opgestegen meester zijn, om hen extra energie te geven en te focussen op de plaats waar het nodig is. Iedereen heeft het vermogen om te genezen, eenvoudig weg zoals het zorgen voor een baby.

Ikzelf vraag mijn gidsen Ludovica (grootmoeder) en Jozef (overgrootvader), ook roep ik de kracht in van Pater Pio en aartsengel Rafaël als ik een heling geef. Ik ben rond mijn 15 jaar tot drie maal toe bezocht geweest door Pater Pio en zijn zegening gekregen om mijn energie te gebruiken tot mensen te kunnen helen.

Hansje.be

Hans Van Dyck is uitgever van dit magazine maar is ook spirituele mentor.

Hij geeft mensen inzichten met de kaarten, schenkt een luisterend oor en gaat zelfs een dag op stap met je om uit te waaien.

Meer informatie via www.hansje.be zijn praktijk is gelegen in Broechem.

Bron
Bron: Hans Van DyckAfbeelding: Gerd Altmann, Pixabay

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button