Spirituele Boeken

De helende kracht van thee

De helende kracht van thee

Auteur: Ann Vansteenkiste

Van dit boek word je blij. Thee zetten en drinken maakt je blij. Het is een dagelijks ritueel dat zorgt voor een ontspannend moment.

Met hun helende werking bieden kruiden en bloemen een ideale ondersteuning bij heel wat ziektes en aandoeningen. De lijst is eindeloos lang: van vlozaad als eetlustremmer of weegbree tegen hooikoorts tot goudsbloem om de immuniteit te verbeteren.

De helende kracht van thee is een bijzonder rijk boek, vol praktische tips. Naast recepten voor het lichaam, biedt het ook stof voor de geest. Het doet nadenken over de manier waarop we omgaan met ons lichaam, hoe we het voeden, en hoe we ons welbevinden kunnen versterken.

Ann Vansteenkiste

Ze geeft in de Benelux vele workshops, cursussen theeceremonie en lezingen. Is kind aan huis bij top chefs om hen te adviseren bij de samenstelling van hun theekaart.

De helende kracht van thee

Ook te koop bij de lokale boekenhandel.

Auteur: Ann Vansteenkiste
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: september 2020
Aantal pagina’s: 224 pagina’s
Uitgever: Sterck & de Vreese
EAN: 9789056156459

Bron
Uitgeverij Sterck & De Vreese

Koen Van Genechten

Hallo, ik ben geboren en getogen te Zoersel. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig als zelfstandige ICT voor de zorgsector en in bijberoep ben ik een lifecoach. In mijn huisje te Zoersel kook ik graag maar ik ga ook graag uit eten. Ik drink wel is een wijntje maar bovenal geniet ik van het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button