Spirituele Boeken

De helende kracht van thee

De helende kracht van thee

Auteur: Ann Vansteenkiste

Van dit boek word je blij. Thee zetten en drinken maakt je blij. Het is een dagelijks ritueel dat zorgt voor een ontspannend moment.

Met hun helende werking bieden kruiden en bloemen een ideale ondersteuning bij heel wat ziektes en aandoeningen. De lijst is eindeloos lang: van vlozaad als eetlustremmer of weegbree tegen hooikoorts tot goudsbloem om de immuniteit te verbeteren.

De helende kracht van thee is een bijzonder rijk boek, vol praktische tips. Naast recepten voor het lichaam, biedt het ook stof voor de geest. Het doet nadenken over de manier waarop we omgaan met ons lichaam, hoe we het voeden, en hoe we ons welbevinden kunnen versterken.

Ann Vansteenkiste

Ze geeft in de Benelux vele workshops, cursussen theeceremonie en lezingen. Is kind aan huis bij top chefs om hen te adviseren bij de samenstelling van hun theekaart.

De helende kracht van thee

Ook te koop bij de lokale boekenhandel.

Auteur: Ann Vansteenkiste
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: september 2020
Aantal pagina’s: 224 pagina’s
Uitgever: Sterck & de Vreese
EAN: 9789056156459

Bron
Uitgeverij Sterck & De Vreese

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button