Spirituele Boeken

Inwijdingsweg van een Priesteres

Toen, nu en voor de tijd die gaat komen

Auteur: Katrijn Joris & Anu-M-Isis

Inwijdingsweg van een Priesteres

Toen, nu en voor de tijd die gaat komen

De priesteressen van vandaag zijn gewone vrouwen wiens spiritualiteit verweven is met hun dagelijks leven en een vanzelfsprekend deel is van wie ze zijn. Deze priesteressen zijn trouw aan hun eigen waardigheid en heilige vrouwelijkheid. Zij eren de Godin en het goddelijke in zichzelf en zijn dienstbaar aan Moeder Aarde, aan de mens, aan de Grote Moeder en aan de Bron.

Vrouwen hebben in dit tijdperk van overgang naar een nieuwe wereld en een nieuwe tijd een bijzondere taak, want als dragers van liefde hebben zij van nature een sterke verbinding met Moeder Aarde en de Grote Moeder. Na eeuwen van patriarchale dominantie over het geestelijke leven, is het vandaag vooral aan vrouwen om liefde weer te laten opbloeien, zodat de aarde en de mensheid kunnen evolueren naar harmonie en evenwicht; naar een wereld waarin het goddelijk mannelijke en goddelijk vrouwelijke kunnen versmelten in magische eenheid met de Vader Moeder God.

Elke vrouw die deze hunkering voelt, hoe miniem ook, mag zich werkelijk een Priesteres van de Nieuwe Tijd noemen, want het is deze hunkering die de opening maakt naar een nieuwe, betere, completere wereld. De priesteressen werken in bedrijven, organiseren onze gemeenschappen, voeden kinderen op – al dan niet met een partner, staan klaar voor familie en vrienden en stralen daarbij steeds de principes van heling en liefde uit, gewoon door te zijn wie ze zijn. Het helpt daarbij om met een ontvankelijk en verwonderd hart in het leven te staan en alles wat op je pad komt te omarmen als mogelijkheid voor verdere persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Op die manier kan je huidige leven, samen met je vorige levens, voor jou een ware Inwijdingsweg zijn.

Inwijdingsweg van een Priesteres

Auteur: Katrijn Joris & Anu-M-Isis
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: januari 2021
Aantal pagina’s: 192 pagina’s
Uitgeverij: Hajefa
EAN: 9789463310246

Bron
Uitgeverij Hajefa

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button