Spirituele Boeken

Food Pharmacy

Op jacht naar gezonde voeding.

Auteur: Lina Nertby Aurell & Mia Clase

Food Pharmacy

Op jacht naar gezonde voeding.

Na hun succesvolle eerste boek Food Pharmacy nemen de Zweedse Lina en Mia je in dit boek mee in hun zoektocht naar een betere gezondheid voor mens en planeet. De focus ligt op de hoeveelheid voedingsstoffen in je voedsel, die zorgen voor een betere fysieke gezondheid.

Je leert te ‘jagen’ op gezond voedsel met het speciaal ontworpen gezondheidskompas, en met 60 eenvoudige recepten kun je met de opbrengst meteen een heerlijke maaltijd maken.

Bonuspunten: Deze manier van eten is niet alleen goed voor je lichaam, het is ook nog eens beter voor de planeet! What’s not to like?

Food Pharmacy

Auteur: Lina Nertby Aurell & Mia Clase
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: maart 2021
Aantal pagina’s: 200 pagina’s
Uitgeverij: Becht
EAN: 9789023016618

Bron
Uitgeverij Becht

Koen Van Genechten

Hallo, ik ben geboren en getogen te Zoersel. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig als zelfstandige ICT voor de zorgsector en in bijberoep ben ik een lifecoach. In mijn huisje te Zoersel kook ik graag maar ik ga ook graag uit eten. Ik drink wel is een wijntje maar bovenal geniet ik van het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button