Spirituele Boeken

Food Pharmacy

Op jacht naar gezonde voeding.

Auteur: Lina Nertby Aurell & Mia Clase

Food Pharmacy

Op jacht naar gezonde voeding.

Na hun succesvolle eerste boek Food Pharmacy nemen de Zweedse Lina en Mia je in dit boek mee in hun zoektocht naar een betere gezondheid voor mens en planeet. De focus ligt op de hoeveelheid voedingsstoffen in je voedsel, die zorgen voor een betere fysieke gezondheid.

Je leert te ‘jagen’ op gezond voedsel met het speciaal ontworpen gezondheidskompas, en met 60 eenvoudige recepten kun je met de opbrengst meteen een heerlijke maaltijd maken.

Bonuspunten: Deze manier van eten is niet alleen goed voor je lichaam, het is ook nog eens beter voor de planeet! What’s not to like?

Food Pharmacy

Auteur: Lina Nertby Aurell & Mia Clase
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: maart 2021
Aantal pagina’s: 200 pagina’s
Uitgeverij: Becht
EAN: 9789023016618

Bron
Uitgeverij Becht

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button