Angels from Heaven

Gebed aan Aartsengel Gabriël

Lieve aartsengel Gabriël,

Schijn alstublieft nu uw liefdevolle kristalwitte goddelijk licht op mij.

Breng vrede in mijn geest, zodat ik hoop en vreugde in mijn hart mag voelen.

Leid mijn woorden dat ze zowel waarheid als duidelijkheid weerspiegelen.

Verbeter alstublieft mijn innerlijk licht, opdat ik als een baken mag schijnen in dienst van anderen.

Raak mijn hart, ogen en oren aan, zodat ik alles wat mooi is in alles om me heen kan voelen, zien en horen.

Ik vraag u mij te helpen om het potentieel van mijn ware ziel te bereiken en mijn rol te spelen in het mede-scheppen van deze prachtige wereld.

Dank je
Amen


Diana Geerts is ons talent in de Engelen. Haar praktijk, koffiehuisje en spirituele winkel Heaven’s Dream is gelegen in Eindhout. Heb je een vraag stuur een mail via diana.geerts@despirituelewereld.be.

Bron
Angels From Heaven

Diana Geerts

Diana is een vrolijke, joviale vrouw en moeder van 6 kinderen en 12 huisdieren waaronder honden, katten, kippen en een snoezig varken. Ze is getrouwd met Luc waarmee ze woont in Eindhout. Hier heeft ze ook haar koffie- en theehuisje met spirituele winkel “Heaven’s Dream”.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button