Spirituele Boeken

Neurodharma

Een wetenschappelijke benadering van de boeddhistische weg.

Auteur: Rick Hanson

Neurodharma

Een wetenschappelijke benadering van de boeddhistische weg.

Toegankelijk boek over mindfulness op het snijvlak van boeddhisme en neurowetenschap.

In ‘Neurodharma’ legt bestsellerauteur Rick Hanson uit hoe je in zeven stappen je brein zodanig kunt herprogrammeren dat je immuun wordt voor lijden en een gelukkig leven bereikt. Hij volgt daarbij de eeuwenoude weg van het boeddhisme en geeft dit een neurowetenschappelijk fundament.

De belofte van dit boek is niets minder dan een radicale verandering van je leven: het laat zien dat verlichting voor iedereen bereikbaar is en dichterbij is dan je denkt.

Rick Hanson

Rick Hanson is neuropsycholoog en meditatieleraar.
Hij is verbonden aan het Greater Good Science Center van de Universiteit van Californië.

Neurodharma

Auteur: Rick Hanson
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: februari 2021
Aantal pagina’s: 304 pagina’s
Uitgever: Ten Have
EAN: 9789025908799

Bron
Uitgeverij Ten Have

Koen Van Genechten

Hallo, ik ben geboren en getogen te Zoersel. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig als zelfstandige ICT voor de zorgsector en in bijberoep ben ik een lifecoach. In mijn huisje te Zoersel kook ik graag maar ik ga ook graag uit eten. Ik drink wel is een wijntje maar bovenal geniet ik van het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button