Spirituele Boeken

Het stemmetje in je hoofd

Waarom het belangrijk is hoe we het kunnen gebruiken.

Auteur: Ethan Kross

Het stemmetje in je hoofd

Waarom het belangrijk is hoe we het kunnen gebruiken.

Als je een vreemde vertelt dat je in jezelf praat, dan vindt hij je waarschijnlijk een beetje apart. Maar eigenlijk hebben we allemaal een innerlijke stem in ons hoofd. Als we met onszelf praten, hopen we onze innerlijke coach te bereiken, maar meestal raken we in gesprek met een criticus.

Soms, als we iets moeilijks moeten doen, worden we door de coach geholpen: focus. Je kunt het! Vaak genoeg worden we echter afgekraakt door onze innerlijke criticus: ik kan er niets van. Ze zullen me uitlachen. In

Het stemmetje in je hoofd verkent de bejubelde psycholoog Ethan Kross de zwijgende gesprekken die we met onszelf hebben. Kross combineert baanbrekend gedrags- en hersenonderzoek met voorbeelden uit het gewone leven – van een honkbalpitcher die zijn taak vergeet tot een Harvard-student die een dubbelleven lijdt als spion – en verklaart hoe we onze innerlijke stem kunnen benutten voor een gezonder, bevredigender en productiever leven.

Met diepgaand onderzoek en aangrijpende verhalen geeft Het stemmetje in je hoofd ons het vermogen om het belangrijkste gesprek dat we elke dag hebben zo goed mogelijk te voeren: het gesprek met onszelf.

Ethan Kross

Ethan is een toonaangevend expert op het gebied van het bewustzijn. Hij is hoogleraar aan de universiteit van Michigan. Zijn pionierswerk is beschreven in onder meer The New York Times, The New Yorker en The Wall Street Journal.

Het stemmetje in je hoofd is zijn eerste boek.

Het stemmetje in je hoofd

Auteur: Ethan Kross
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: februari 2021
Aantal pagina’s: 264 pagina’s
Uitgever: Prometheus
EAN: 9789044637052

Bron
Uitgeverij Prometheus

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button