Spirituele Boeken

Mong, reiziger voorbij de horizon

Mong, reiziger voorbij de horizon

Verhalen voor het slapen gaan en om wakker te worden

Auteur: Hendrick Vannek

Verhalen voor het slapen gaan én om wakker te worden Mong is een weesjongen uit Oezbekistan. Een authentieke bijna-doodervaring verandert zijn leven en laat hem met meer vragen dan antwoorden achter. Zijn verhoogde intuïtieve gevoeligheid die zich hierna manifesteert, vergroot zijn verwarring.

Hij gaat op zoek naar antwoorden op de aloude levensvragen van de mensheid naar de zin van het leven en doet dit door de vele karavaanroutes te bereizen die Oost en West verbinden. Zij bieden hem een unieke kans tot ervaringen opdoen omdat zij een smeltkroes zijn van verschillende culturen en religies.

Tijdens deze reizen ontmoet Mong goed en kwaad, tragisch en komisch, mooi en lelijk. Hij neemt alles in zich op en leert zo het onderscheid tussen schijn en werkelijkheid. Mongs ervaringen en inzichten in een andere tijd dan de onze blijven steeds actueel, omdat het menselijk drama van alle mensen, in alle landen en van alle tijden is.

Een bijzonder boek voor gewone mensen!

Mong, reiziger voorbij de horizon

Auteur: Hendrick Vannek
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: november 2020
Aantal pagina’s: 472 pagina’s
Uitgever: Mijnbestseller.Nl
EAN: 9789403605456

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button