Algemene spiritualiteitSpiritualiteit

5 stappen om verbinding te maken met het universum.

Leer hoe je je band met de goddelijke kracht rondom je kunt versterken.

Meditatie

Maak je geest vrij van wereldse zorgen. Gebruik de stilte van je meditatie om je meer verbonden te voelen met jezelf en met het universum. Concentreer je op het bewust worden van je eigen zintuigen, ademhaling en gedachten. Doorheen je meditaties zal je merken dat je zelf deel uitmaakt van een groter geheel. Dit grotere inzicht brengt je in contact met de verbinding tussen jou en het universum. Ontdek op welke manier jij kan bijdragen aan het grotere geheel.

Energetisch werk

Leer werken met je eigen energieveld en dat van anderen. Je kan hiervoor verschillende oefeningen doen zoals bijvoorbeeld tai chi of yoga. Of ga echt energetisch werken en probeer een reikibehandeling. Van reiki wordt gezegd dat het je band met het universum zuivert en versterkt.

Natuur

Trek de natuur in en geniet van de geluiden om je heen. Adem de frisse lucht in en voel de eenheid en rust die om je heen is. Laat jezelf helemaal opgaan in deze natuurlijke omgeving. Ervaar de rust die een groene, bosrijke omgeving je geeft. Neem zeker de kans om je voeten in de oevers van een riviertje te zetten, mocht je dat tegenkomen. Voel het slib tussen je tenen en het water rondom je voeten. Laat het water al je zorgen met zich meenemen, ver weg van jou.

Vertrouw de kracht van intuïtie

Intuïtie zit diep verborgen in ieder van ons, het is ons buikgevoel. Dat buikgevoel is je lichaam dat je probeert te vertellen wat het echt nodig heeft en belangrijk vindt. Als rechtstreeks product van het universum is je lichaam de beste boodschapper. Door bewuster te voelen wat speelt in je lichaam zal je intuïtie stijgen. Het is zoals een spier, des te meer je het gebruikt, des te sterker het wordt. Train je intuïtie spier en smeed een nauwere band met je spirituele bron.

Mind over Body

Onze ziel huisvest zich in ons lichaam om zichzelf te kunnen manifesteren in de fysieke wereld. Door de koppeling van ons energetisch wezen aan een fysiek wezen lijkt het alsof we beperkt worden in onze mogelijkheden. Zo zal je vaardigheid van jezelf 10 kilometer te verplaatsen binnen de tijdspanne van een uur sterk afhangen van je fysieke conditie, leeftijd en mindset. Mocht je uit 100% je pure energie bestaan, zonder lichaam, dan kon je jezelf verplaatsen aan de snelheid van het licht, welke de maximumsnelheid (tot nu toe) is in ons universum. Weet dat je lichaam helemaal geen beperking hoef te zijn voor de mogelijkheden van je ziel. Als je ziel iets echt wil, jij wil het echt, en je neemt hier consequente en daadkrachtige actie in, dan zal het je ziel lukken. Dit inzicht zal je helpen je hoogste doel na te streven en te bereiken.

Hansje.be

Hans Van Dyck is uitgever van dit magazine maar is ook spirituele mentor.

Hij geeft mensen inzichten met de kaarten, schenkt een luisterend oor en gaat zelfs een dag op stap met je om uit te waaien.

Meer informatie via www.hansje.be zijn praktijk is gelegen in Broechem.

Via
Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button