Spirituele Boeken

Recensie: Het geheim van de Yule nachten

Auteur: Jeanne Ruland
Boek: Het geheim van de Yule nachten
Recensie: Timmy Van den Heuvel
Inhoud: Het geheim van de Yule nachten


“Aanvaard de verlossing en de overwinning
Van het licht over de duisternis.
Het stralende lichtkind in de kribbe
Verbindt zich met het goddelijke lichtkind in jezelf.”

Jeanne Ruland

Yule is voor de meeste Wiccans en heksen enorm bekent, Ik zelf vier deze sabbat door een altaar op te zetten en mijn intentie plaatsen voor het nieuwjaar.

Toen ik deze boek in mijn handen hield en paar pagina’s had gelezen was ik verassend genoeg verkocht door de nuttige  en verfijnde lay-out aan informatie. Ik zelf weet al enorm veel over de verschillende Sabbatten maar dit boek gaf me ook nieuwe info waarvan ik nog niets wist tot ik deze had gelezen. Van oude legendes en bijgeloof tot wezens van het schaduwrijk naar orakeltechnieken dit boek is geweldig voor tijdens de Yulse tijden.

Het boek is praktisch in gebruik en biedt momenten aan tot zelfreflectie met vragen als ‘Wat doet mijn hart stralen? En op welk fundament sta ik?’.  Persoonlijk met al de informatie en ideeën dat dit boek bevat, vind ik deze enorm geschikt voor mensen die de sabbatten aan het bestuderen zijn en voor hen die zich verdiepen in de oude tradities en hun magische rituelen.  Het is een boek dat je zeker meerdere malen kunt lezen.

Het geheim van de Yule nachten

Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: november 2020
Aantal pagina’s: 112 pagina’s
Auteur: Jeanne Ruland
Uitgever: Palaysia Productions
Vertaald door: Katrin Franz
EAN: 9789492412348

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button