Lichaam en Geest

Volg je dromen in 2021

Je stoutste dromen zijn allemaal binnen handbereik!

Maak van 2021 een jaar van ongelooflijke manifestatie, vreugde en succes. Je stoutste dromen zijn allemaal binnen handbereik!

Ja, ik kan het!

Je moet weten dat je het kunt!  Maak het een onderdeel van je ochtendritueel om in de spiegel naar jezelf te kijken en te zeggen: “Ik verdien het allerbeste in het leven” om jezelf de moed te geven die je de hele dag nodig hebt.

Vraag om hulp

Het is geen schande om hulp te vragen, wees dus niet bang om beroep te doen op je ‘team’. Dit kunnen beschermengelen zijn, een geliefde aan de Gene Zijde of andere spirituele wezens met wie je je verwant voelt.

Leer jezelf kennen

Vraag jezelf af wat je dromen werkelijk zijn. Je kinderambities zijn misschien niet wat je vandaag wil, omdat onze evolutie in het leven ons vaak nieuwe wegen inslaat, met nieuwe passies. Mediteer over de vraag: ‘Waar hou ik van in het leven?’ En kijk of je passie overeenkomt met je kernwaarden. Het antwoord ligt in waar ze elkaar ontmoeten.

Geef jezelf een doel

Het stellen van een doel voor jezelf is een manier om op je intentie te focussen.  Richt je in 2021 op grotere dingen dan een dieet of stoppen met roken (hoewel deze ook goed zijn).  Schrijf een hoofddoel voor het jaar op en stel vervolgens als eerste doel om daar naartoe te gaan als je missie voor de maand.  Stel jezelf elke maand een nieuw mini-opstapdoel en houd je eraan.

Edelstenen

Draag edelstenen bij je die je helpen in elke fase van het manifesteren van je dromen. Carneool om je creativiteit te versterken een heldere bergkristal om je intentie te versterken en een tijgeroog om je kracht te geven.

Volg je buikgevoel

Hiermee bedoelen we niet je trek in verschillende snacks, maar wel je intuïtie.  Als zich een overweldigende gelegenheid voordoet, reageer dan niet meteen. Het kan zijn dat je eerste reactie een angstgevoel veroorzaakt waardoor ook angst in je beslissing zal doorsijpelen. Neem eerst even de tijd om innerlijke rust te vinden en luister naar je ware stem, dit is waar je intuïtie ligt.

Feest elke overwinning

Merk je overwinning en successen op bij het verwezenlijken van je dromen.  Vier elke stap die je zet.  Door jezelf de zelfliefde en waardering te geven die je verdient, zul je de volgende fase ingaan.


Zalige feestdagen en hou het veilig!

Hansje.be

Hans Van Dyck is uitgever van dit magazine maar is ook spirituele mentor.

Hij geeft mensen inzichten met de kaarten, schenkt een luisterend oor en gaat zelfs een dag op stap met je om uit te waaien.

Meer informatie via www.hansje.be zijn praktijk is gelegen in Broechem.

Via
Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button