Het Lezershoekje

Laat ons reizen …

Een verhaal voor jou.

Laat ons reizen …

Een verhaal voor jou.

Heb jij nood aan me-time en rust, zit je even vast en zoek je naar antwoorden? Dit boekje geeft je inzichten hoe met bepaalde situaties om te gaan. Tijdens visualisaties kom je tot uw kern en krijg je inzichten. Voel de Liefde voor jezelf en geniet.

Rose, Dylan, Alexa en Jack ontdekken een magische plek in het bos en beleven de reis van hun leven. Jij kan samen met hen reizen en zo een deel in jezelf ontdekken dat verborgen zit. Een reis waar jij zelf verder mee kan.

Dit boekje kan je meerdere en/of andere antwoorden geven als je het daarna nog eens leest.

Cindy Dierckx

Geboren op 5 juni 1979. Geeft begeleide meditaties die mensen inzichten geven. “Tot jezelf komen is zo belangrijk, is mijn ervaring, en daarmee wil ik graag zo veel mogelijk mensen helpen en begeleiden.”

Laat ons reizen …

Auteur: Cindy Dierckx
Bindingsvorm: Paperback
Verschijningsdatum: 04-11-2020
Aantal pagina’s: 96
ISBN: 9789403609218
Prijs: € 17,49

Bron
Auteur: Cindy Dierckx

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button