Spirituele Boeken

Laat ons reizen …

Een verhaal voor jou.

Laat ons reizen …

Een verhaal voor jou.

Heb jij nood aan me-time en rust, zit je even vast en zoek je naar antwoorden? Dit boekje geeft je inzichten hoe met bepaalde situaties om te gaan. Tijdens visualisaties kom je tot uw kern en krijg je inzichten. Voel de Liefde voor jezelf en geniet.

Rose, Dylan, Alexa en Jack ontdekken een magische plek in het bos en beleven de reis van hun leven. Jij kan samen met hen reizen en zo een deel in jezelf ontdekken dat verborgen zit. Een reis waar jij zelf verder mee kan.

Dit boekje kan je meerdere en/of andere antwoorden geven als je het daarna nog eens leest.

Cindy Dierckx

Geboren op 5 juni 1979. Geeft begeleide meditaties die mensen inzichten geven. “Tot jezelf komen is zo belangrijk, is mijn ervaring, en daarmee wil ik graag zo veel mogelijk mensen helpen en begeleiden.”

Laat ons reizen …

Auteur: Cindy Dierckx
Bindingsvorm: Paperback
Verschijningsdatum: 04-11-2020
Aantal pagina’s: 96
ISBN: 9789403609218
Prijs: € 17,49

Bron
Auteur: Cindy Dierckx

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button