Spirituele Boeken

Laat ons reizen …

Een verhaal voor jou.

Laat ons reizen …

Een verhaal voor jou.

Heb jij nood aan me-time en rust, zit je even vast en zoek je naar antwoorden? Dit boekje geeft je inzichten hoe met bepaalde situaties om te gaan. Tijdens visualisaties kom je tot uw kern en krijg je inzichten. Voel de Liefde voor jezelf en geniet.

Rose, Dylan, Alexa en Jack ontdekken een magische plek in het bos en beleven de reis van hun leven. Jij kan samen met hen reizen en zo een deel in jezelf ontdekken dat verborgen zit. Een reis waar jij zelf verder mee kan.

Dit boekje kan je meerdere en/of andere antwoorden geven als je het daarna nog eens leest.

Cindy Dierckx

Geboren op 5 juni 1979. Geeft begeleide meditaties die mensen inzichten geven. “Tot jezelf komen is zo belangrijk, is mijn ervaring, en daarmee wil ik graag zo veel mogelijk mensen helpen en begeleiden.”

Laat ons reizen …

Auteur: Cindy Dierckx
Bindingsvorm: Paperback
Verschijningsdatum: 04-11-2020
Aantal pagina’s: 96
ISBN: 9789403609218
Prijs: € 17,49

Bron
Auteur: Cindy Dierckx

Koen Van Genechten

Hallo, ik ben geboren en getogen te Zoersel. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig als zelfstandige ICT voor de zorgsector en in bijberoep ben ik een lifecoach. In mijn huisje te Zoersel kook ik graag maar ik ga ook graag uit eten. Ik drink wel is een wijntje maar bovenal geniet ik van het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button