Angels from Heaven

7 stappen om een Engelachtige Kerst mee te maken

Er zijn vele manieren om contact te maken met de Engelen om vrede, liefde en vreugde in je wereld te brengen tijdens de feestdagen.

Maak een adventskalender met Engelen

Breng wat Engelenenergie in je leven naar de aanloop van Kerstmis met een Engelen adventskalender. Je kan veel houten rekjes vinden met kleine schuifjes erin, probeer er één te vinden met 31 schuifjes. In plaats van deze te vullen met snoep of chocolade kan je deze ook vullen met Engelengerelateerde producten. Denk aan een rozenkwarts, een veer, een papiertje met een positieve tekst op zoals ‘Mijn Engelenhelpers strooien vreugde over mijn leven’.

Schrijf een wensenlijst met zegeningen

Een brief naar de Kerstman of een nieuwjaarsbrief schrijven is misschien wel al lang geleden, maar een wensenlijst schrijven aan je beschermengelen kan altijd. Vraag hen om een goede gezondheid en geluk voor jou en je gezin.Vergeet achteraf niet hen te bedanken.

Trek je dagelijkse Engelenkaart

Versterk je verbinding met de Engelenwereld en maak tijd tijdens deze drukke periode om een dagelijkse Engelenkaart te trekken. Schud een Engelenkaartspel en vraag: ‘Hoe kan ik een vreugdevolle dag beleven?’. Vertrouw op je instinct en ga met de stroom mee. Wees niet bang om je routine te veranderen. Door deze verandering zal je geest beter in staat zijn om goddelijke inspiratie, in alle aspecten van je leven, te ontvangen.

Gebruik je Engel tijdens het winkelen

Terwijl je op cadeautjes zoektocht bent, zeg je: ‘Bedankt Engelen voor het helpen kiezen van de perfecte cadeaus voor het gezin en mijn vrienden en ook voor het bewaren van mijn budget’. Bedank voor de snelste resultaten, alsof de Engelen je al geholpen hebben.

Maak zelf je Engelenkaarten

Kaarten die je koopt zijn prachtig en mooi, maar dingen die je zelf maakt zijn nog mooier. Knip enkele Engelenafbeeldingen uit tijdschriften of print ze uit van het internet en plak ze op lege stukjes karton. Versier met veren en glitters en schrijf hier je eigen inspirerende teksten voor je dierbaren op.

Versieren

Decoreer je huis met Engelenversieringen. Bak Engelvormige koekjes en steek witte kaarsen aan om de Engelenhelpers te verwelkomen in je huis. Nodig gelijkgestemde vrienden uit, die samen met je kunnen praten over hun spirituele vaardigheden zoals Reiki, Engelenkaarten of genezingen.

Wees een gegronde Engel

Aarde Engelen zijn de menselijke belichaming van Engelen. Deze zijn hier om anderen te helpen om zo hun hoogste potentieel te bereiken. Maak tijdens de feestelijke periode contact met je innerlijke Engel door bij een goed doel of je buren te helpen. Door anderen te helpen verspreid je de feestelijke vreugde en verhoog je zo je eigen vibratie zodat je nog meer ondersteuning van de Engelen kan aantrekken.

Via
Afbeelding van Jason Goh via PixabayAfbeelding van Marjon Besteman-Horn via Pixabay

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button