Spirituele Boeken

Recensie: Vloed en Eb

Auteur: Marleen Debord
Boek: Vloed & Eb
Recensie: Tinne De Bie (Just Bie)
Inhoud: Vloed en eb


Afscheid nemen is iets waar we vroeg of laat allemaal mee geconfronteerd worden in het leven. Zulke ervaringen hebben vaak een grote impact, zo ook bij Marleen. In haar boek deelt ze openhartig haarverhaal, waarin afscheid nemen een centrale rol speelt. Ze doet dit op warme, zachte, intieme wijze. Je wordt helemaal meegezogen in haar verhaal, wat desondanks de moeilijke thema’s heel vlot leest. Tegelijk doet het je even stil staan bij je eigen leven en word je geïnspireerd om, desondanks moeilijke ervaringen, toch positief en dankbaar in het leven te staan. Ook de zelfhulpoefeningen in deel twee van het boek ondersteunen je hierbij.

Ik heb het boek met veel plezier gelezen en ben dankbaar dat Marleen haar verhaal met de wereld deelt. Haar boek zal nog vele lezers mogen inspireren.

Vloed en Eb

Genre: Biografieën
Omvang: A5
ISBN: 978-94-640-3591-9
Aantal pagina’s: 154
Verschijning: 25 september 2020
Prijs: € 19,50
Uitgever: Boekscout

Bron
Uitgeverij Boekscout.nlMarleen Debord

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button