Spirituele Boeken

Vloed en eb

Uitdagingen als afscheid en ziekte doorleven – met zelfhulpoefeningen

Auteur: Marleen Debord

Marleen Debord kan je ook kennen vanuit ons magazine. Zij heeft een rubriek “De Yogi in jou” waar ze diverse yogastanden ons aanleert. Ook gaat ze sinds editie 11, in 3 edities, in de voetsporen van Maria Magdalena.

De Spirituele Wereld

Vloed en eb.
Uitdagingen als afscheid en ziekte doorleven – met zelfhulpoefeningen

Vloed en eb brengt het relaas van eigen ervaringen, gebeurtenissen die onrust en stormen veroorzaakten in mijn leven. Het brengt belevenissen en gevoelens rond grote en ingrijpende levensthema’s naar boven die iedereen op bepaalde momenten kan tegenkomen. De stormen in mijn leven waren onder andere omgaan met verlies en dood, ziekte als leerproces en mijn levenswerk ontdekken. Aangezien het eigen ervaringen zijn en jij en ik anders zijn en anders in het leven staan, kan het best zijn dat jij je niet kan vinden in mijn manier van omgaan met bepaalde gebeurtenissen.

Misschien vind je me op bepaalde momenten zelfs gek. En dat is goed! Mijn weg hoeft immers niet jouw weg te zijn, toch?

In deel twee vind je enkele oefeningen die ik zelf heb toegepast en die me geholpen hebben op mijn levensweg. Misschien kunnen ze jou ook helpen?
Geniet van elke dag die je geschonken wordt en wees dankbaar voor alles wat er is!

Vloed en Eb

Genre: Biografieën
Omvang: A5
ISBN: 978-94-640-3591-9
Aantal pagina’s: 154
Verschijning: 25 september 2020
Prijs: € 19,50
Uitgever: Boekscout

Marleen Debord

Ze kwam heel wat uitdagingen tegen in het leven en leerde met vallen en opstaan haar eigen weg te zoeken. Ze leerde luisteren naar haar lichaam en volgde haar hart bij het maken van moeilijke keuzes. Ze deelt graag haar ervaringen om op die manier anderen te inspireren bij het omgaan met uitdagende gebeurtenissen in het leven.

De vloedgolf van de dood bracht me jarenlang in een periode van vechten, vechten tegen verdriet en pijn. Het bracht me jarenlang in momenten van krampachtig vasthouden, van altijd maar door te zetten, te doen, bezig te zijn, krachtig te zijn. Die vloedgolf nam ongeveer twaalf jaar van mijn leven in beslag. Tot het moment waarop ik begreep dat ik best achterover kon leunen, dat ik best kon doorvoelen, dat ik best kon aanvaarden en controle en krampachtig vasthouden mocht loslaten. Het bracht me het moment van eb.

Een klein stuk uit het boek van Marleen Debord

Bron
Uitgever BoekscoutMarleen Debord

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button