Spirituele Boeken

An Angel at My Bed

Spiritual awakening during burn-out

Auteur: Daniëlle Blessing
Taal: Engels

In “An Angel at My Bed” vertelt Danielle op een ontwapenende, simpele en oprechte manier over haar moeizame zoektocht naar het antwoord op de vraag wie ze is en waarom ze op aarde is.

Vanuit haar ervaringen met kanker en een ernstige burn-out legt ze de hogere redenen uit achter deze moeilijke en intense periodes. Ze beschrijft de manier waarop ze haar spirituele gaven ontwikkelde en hoe engelen haar leven hebben verrijkt in de zoektocht naar het pad van haar levensdoel.

Op het moment dat ze op mysterieuze wijze een bericht ontving van een engel aan haar bed, werd een diep weten afgeluisterd. Dit zou de basis leggen voor de manier waarop ze gelijkgestemde vrouwen helpt bij het zoeken naar zichzelf.

Danielle’s verhaal biedt een unieke toegang tot de kostbare boodschap van goddelijke intelligentie die in ieder mens aanwezig is.

Daniëlle Blessing

Daniëlle heeft haar eigen praktijk en is engeltherapeut en burn-out expert. Ze helpt vrouwen die vastlopen om het bewustzijn te vergroten, hun hogere doelen te ontdekken en ze in de wereld te zetten.

An Angel at My Bedside

Spiritual awakening during burn-out

Auteur: Blessing Daniëlle
Taal: Engels
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina’s: 192 pagina’s
EAN: 9789464037203
Prijs: € 21,99

Bron
Bron: Boekscout.nl

Koen Van Genechten

Hallo, ik ben geboren en getogen te Zoersel. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig als zelfstandige ICT voor de zorgsector en in bijberoep ben ik een lifecoach. In mijn huisje te Zoersel kook ik graag maar ik ga ook graag uit eten. Ik drink wel is een wijntje maar bovenal geniet ik van het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button