Het Lezers Hoekje

An Angel at My Bed

Spiritual awakening during burn-out

Auteur: Daniëlle Blessing
Taal: Engels

In “An Angel at My Bed” vertelt Danielle op een ontwapenende, simpele en oprechte manier over haar moeizame zoektocht naar het antwoord op de vraag wie ze is en waarom ze op aarde is.

Vanuit haar ervaringen met kanker en een ernstige burn-out legt ze de hogere redenen uit achter deze moeilijke en intense periodes. Ze beschrijft de manier waarop ze haar spirituele gaven ontwikkelde en hoe engelen haar leven hebben verrijkt in de zoektocht naar het pad van haar levensdoel.

Op het moment dat ze op mysterieuze wijze een bericht ontving van een engel aan haar bed, werd een diep weten afgeluisterd. Dit zou de basis leggen voor de manier waarop ze gelijkgestemde vrouwen helpt bij het zoeken naar zichzelf.

Danielle’s verhaal biedt een unieke toegang tot de kostbare boodschap van goddelijke intelligentie die in ieder mens aanwezig is.

Daniëlle Blessing

Daniëlle heeft haar eigen praktijk en is engeltherapeut en burn-out expert. Ze helpt vrouwen die vastlopen om het bewustzijn te vergroten, hun hogere doelen te ontdekken en ze in de wereld te zetten.

An Angel at My Bedside

Spiritual awakening during burn-out

Auteur: Blessing Daniëlle
Taal: Engels
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina’s: 192 pagina’s
EAN: 9789464037203
Prijs: € 21,99

Bron
Bron: Boekscout.nl

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button