Spirituele Boeken

Whole Again

Van eenzaamheid en afscheiding naar verbondenheid

Whole Again
Van eenzaamheid en afscheiding naar verbondenheid

Auteur: Teal Swan

Voel jij ook de pijn van eenzaamheid?
Dan hunker je naar verbondenheid… Veel mensen voelen zich afgescheiden, alleen en eenzaam. Ze hebben moeite om zich te verbinden met de buitenwereld, die zo anders en ver weg lijkt. Terwijl ze in hun hart niets liever willen dan verbondenheid en saamhorigheid ervaren.

Ervaar jij ook innerlijke tegenstrijdigheid?
Dan hunker je naar heelheid… Tegelijkertijd hebben veel mensen het gevoel alsof ze een innerlijke saboteur hebben. Ze hebben moeite om harmonie in henzelf te vinden. Terwijl ze niets liever willen dan innerlijke eenheid ervaren.

Heb jij ook de behoefte aan tijd voor jezelf?
Dan hunker je naar authenticiteit. Sommige mensen trekken zich terug omdat ze moeten opladen en even op zichzelf moeten zijn, en schieten uit naar anderen wanneer ze dat te lang niet gedaan hebben. Terwijl ze in hun hart niets liever willen dan plezier maken met anderen en ontspannen en gelukkig zijn.

Dit boek brengt je terug naar je natuurlijke staat van eenheid.
Met transformerende oefeningen, ingrijpende inzichten en praktische tools die je op een diep niveau helen, zodat je whole again bent.

Whole Again

Van eenzaamheid en afscheiding naar verbondenheid

Auteur: Teal Swan
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: november 2020
Aantal pagina’s: 272 pagina’s
Uitgever: Palaysia Productions
EAN: 9789492412560
Prijs: € 19,99

Bron
Uitgeverij Palaysia Productions

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button