Spirituele Boeken

Whole Again

Van eenzaamheid en afscheiding naar verbondenheid

Whole Again
Van eenzaamheid en afscheiding naar verbondenheid

Auteur: Teal Swan

Voel jij ook de pijn van eenzaamheid?
Dan hunker je naar verbondenheid… Veel mensen voelen zich afgescheiden, alleen en eenzaam. Ze hebben moeite om zich te verbinden met de buitenwereld, die zo anders en ver weg lijkt. Terwijl ze in hun hart niets liever willen dan verbondenheid en saamhorigheid ervaren.

Ervaar jij ook innerlijke tegenstrijdigheid?
Dan hunker je naar heelheid… Tegelijkertijd hebben veel mensen het gevoel alsof ze een innerlijke saboteur hebben. Ze hebben moeite om harmonie in henzelf te vinden. Terwijl ze niets liever willen dan innerlijke eenheid ervaren.

Heb jij ook de behoefte aan tijd voor jezelf?
Dan hunker je naar authenticiteit. Sommige mensen trekken zich terug omdat ze moeten opladen en even op zichzelf moeten zijn, en schieten uit naar anderen wanneer ze dat te lang niet gedaan hebben. Terwijl ze in hun hart niets liever willen dan plezier maken met anderen en ontspannen en gelukkig zijn.

Dit boek brengt je terug naar je natuurlijke staat van eenheid.
Met transformerende oefeningen, ingrijpende inzichten en praktische tools die je op een diep niveau helen, zodat je whole again bent.

Whole Again

Van eenzaamheid en afscheiding naar verbondenheid

Auteur: Teal Swan
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: november 2020
Aantal pagina’s: 272 pagina’s
Uitgever: Palaysia Productions
EAN: 9789492412560
Prijs: € 19,99

Bron
Uitgeverij Palaysia Productions

Koen Van Genechten

Hallo, ik ben geboren en getogen te Zoersel. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig als zelfstandige ICT voor de zorgsector en in bijberoep ben ik een lifecoach. In mijn huisje te Zoersel kook ik graag maar ik ga ook graag uit eten. Ik drink wel is een wijntje maar bovenal geniet ik van het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button