Spirituele Boeken

Leven van licht en liefde

Mijn ontdekkingsreis naar een leven zonder eten

Leven van Licht & Liefde

Mijn ontdekkingsreis naar een leven zonder eten

Auteur: Marja Nieuwveld

Wat begon als de wens naar vrijheid, vrij van beperkende gedachten en conditioneringen, resulteerde in een wonderbaarlijk bewustzijnsverruimend avontuur. Mijn levensinstelling is dat ik steeds meer loslaat en nu bijna niets meer nodig heb. Zoals hoe ik ertoe gekomen ben om niet meer afhankelijk van eten te zijn. Dit boek beschrijft één jaar van dit proces en dat het beter met me gaat dan ooit, is een bevestiging van de fascinerende quantum-wereld.

Tussen de bedrijven en mijn yogamatje door, heb ik eindelijk mijn innerlijke rust gevonden. Mijn enerverende zoektocht is beëindigd. Door de teleurstellingen van de romantische liefde en de zware lessen van de onvoorwaardelijke liefde heb ik de universele liefde gevonden. De levensenergie, die stroomt, verbindt en mij nu op alle vlakken voedt.

De wereld hoef je niet te veranderen alleen je denken. Ga mee op mijn ontdekkingsreis en krijg een andere kijk op het leven.

Leven van licht & Liefde

Auteur: Marja Nieuwveld
Uitgever: Mijnbestseller.Nl
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
EAN: 9789463980906
Druk: 1 november 2019
Aantal Pagina’s: 208 pagina’s

Bron
Uitgeverij MijnBestseller.nlHet Nieuwe Veld (Marja Nieuwveld)

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button