Spirituele Boeken

Dansen als een edelman

De verborgen boodschap van symbolen en andere (beeld)taal.

Dansen als een edelman

De verborgen boodschap van symbolen en andere (beeld)taal.

Auteur: Ronald Bos

De ark van Noach, de boerka, zonnebloempitten, het tarotspel, Halloween, yoga en Zwarte Piet.  Door duizend-en-één culturele onderwerpen in verband te brengen met bekende logo’s, maakt Ronald Bos betekenissen zichtbaar die anders ‘hidden in plain sight’ blijven. 

Voortaan ga je anders kijken naar symbolen uit de geschiedenis, kunst & cultuur, taal, godsdienst, wetenschap, sport, media en reclame.  Je zult ontdekken dat de beelden waarmee jij bekend bent, teruggaan naar precies dezelfde bron van iemand met andere (denk)beelden.

Bovenal ontdek je wat deze symbolen over je eigen lichaam en geest vertellen.  De unieke beeld-en-tekstcombinatie is verhelderend en inspirerend.  Een bijzonder en fraai cadeau!

Ronald Bos

Ronald Bos (1972) is altijd geïnteresseerd geweest in oude beschavingen, vreemde talen en occulte kennis. Tijdens zijn opleiding tot grafisch vormgever verdiepte hij zich in logodesign, waardoor hij met zijn kennis verbanden ging zien die voor anderen verborgen blijven. Het is zijn doel om zoveel mogelijk mensen te laten inzien dat er achter ogenschijnlijk bekende symbolen en (denk)beelden tijdloze wetenschap schuilgaat.

Dansen als een edelman

Auteur: Ronald Bos
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: september 2020
Aantal pagina’s: 360 pagina’s
Illustraties: Met illustraties
Uitgever: Palmslag
Prijs: € 39,95
EAN: 9789493059559

Bron
Uitgeverij PalmslagRonald Bos

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button