Het Lezers Hoekje

Dansen als een edelman

De verborgen boodschap van symbolen en andere (beeld)taal.

Dansen als een edelman

De verborgen boodschap van symbolen en andere (beeld)taal.

Auteur: Ronald Bos

De ark van Noach, de boerka, zonnebloempitten, het tarotspel, Halloween, yoga en Zwarte Piet.  Door duizend-en-één culturele onderwerpen in verband te brengen met bekende logo’s, maakt Ronald Bos betekenissen zichtbaar die anders ‘hidden in plain sight’ blijven. 

Voortaan ga je anders kijken naar symbolen uit de geschiedenis, kunst & cultuur, taal, godsdienst, wetenschap, sport, media en reclame.  Je zult ontdekken dat de beelden waarmee jij bekend bent, teruggaan naar precies dezelfde bron van iemand met andere (denk)beelden.

Bovenal ontdek je wat deze symbolen over je eigen lichaam en geest vertellen.  De unieke beeld-en-tekstcombinatie is verhelderend en inspirerend.  Een bijzonder en fraai cadeau!

Ronald Bos

Ronald Bos (1972) is altijd geïnteresseerd geweest in oude beschavingen, vreemde talen en occulte kennis. Tijdens zijn opleiding tot grafisch vormgever verdiepte hij zich in logodesign, waardoor hij met zijn kennis verbanden ging zien die voor anderen verborgen blijven. Het is zijn doel om zoveel mogelijk mensen te laten inzien dat er achter ogenschijnlijk bekende symbolen en (denk)beelden tijdloze wetenschap schuilgaat.

Dansen als een edelman

Auteur: Ronald Bos
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: september 2020
Aantal pagina’s: 360 pagina’s
Illustraties: Met illustraties
Uitgever: Palmslag
Prijs: € 39,95
EAN: 9789493059559

Bron
Uitgeverij PalmslagRonald Bos

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button