Coronavirus COVID-19Spirituele Boeken

Hoe tenen spreken tijdens de corona lockdown periode 2020

Auteur: Christina ‘Chris Tenen Lezen’ Janssens

De verhalen in dit boek tonen aan dat de corona periode 2020 absoluut een invloed heeft op het ‘karakter, gedrag en persoonlijkheid van heel wat mensen.

En dat is nu net de essentie van het FuDaRe Tenen Lezen: Een analyse van iemands karakter, gedrag en persoonlijkheid. Via een FuDaRe tenenanalyse gaan mensen visueel bewust worden van wat er speelt in hun karakter, gedrag en persoonlijkheid.

Het is belangrijk te weten dat de voorbeelden in dit boek niet gaan over positief geteste corona patiënten en of we al dan niet kunnen zien aan de tenen of iemand corona heeft. Het gaat hier enkel over mensen op wie de corona periode 2020 een al dan niet (hevige) indruk maakte waardoor hun karakter, gedrag en persoonlijkheid veranderd en dit ook te zien is aan hun tenen.

De (s)teengoede voorbeelden in dit boek werden verduidelijkt met de persoonlijke verhalen van de betrokken personen, aangevuld met de leerrijke tenen bevindingen.

Christina ‘Chris Tenen lezen’ Janssens

Christina Janssens en Margriet Somogyi

Zeventien jaar na haar opleiding als “FuDaRe Master Docente Tenenlezer” is het zover.

In eerste instantie dankzij de ‘corona lockdown periode 2020’ waar Chris(tina) Janssens plots de tijd kreeg om eens werk te maken van haar droom.

Ook de warme vriendschap, de immer ondersteuning en het volle vertrouwen van de oprichter FuDaRe tenenlezen, Margriet Somogyi waren troeven om er voluit tegenaan te gaan.

Hoe tenen spreken tijdens de corona lockdown periode 2020

Auteur: Christina Janssens
Prijs: € 19,50
ISBN: 978-94-64075-137
NUR-code: 772
Uitgifte: 13/08/2020
Uitgeverij: Labelle BV

Via
Cover: Labelle bv
Bron
Christina 'Chris Tenen Lezen' Janssens

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button