Spirituele Boeken

Recensie Het boek van alles, part II – Ik

Deze recensie, geschreven voor redactielid Bernadette Van Deuren, gaat over “Het boek van Alles, part II – ik”.


Je openstellen voor wat het universum je aanreikt.
Hoe doe je dat nu eigenlijk?

Ontdek mee hoe het Elisabeth vergaat in dit tweede deel van deze reeks over de onuitputtelijke en magische kracht van Liefde.  Op meesterlijke wijze beschrijft Else Daelemans in dit boek hoe je het zinvolle verband tussen alles wat in het leven gebeurt kan leren zien.

Hoe je de durf kan vinden om de roep van je hart en ziel te volgen.  Op een vlotte, meeslepende manier worden alle emoties en twijfels die dit proces met zich meebrengt verwoord.  En dit doorspekt met de nodige humor.  De schrijfster laat licht schijnen op een aantal aspecten van bewustwording waar weinig over gesproken wordt.  Het mens-zijn in zijn totaliteit dat, naar mijn gevoel, nog vaak geschuwd wordt.

Het lezen van dit boek was een ware bevrijding. Het verhaal heeft me tot tranen toe beroerd. Maar evengoed deed het me soms onbedaarlijk lachen.

Deel twee van het oude verhaal draagt reeds het nieuwe in zich. Hoofdpersonage Elisabeth Vertonghen probeert dit nog steeds te begrijpen. Maar wil ze dit eigenlijk wel?

Het boek van alles, part II – Ik

Auteur: Else Daelemans
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
ISBN: 978-90-829-425-14
NUR code: 341
Uitgever: Flower Of The Universe

Via
Bernadette Van Deuren/Lichtverwoording
Bron
Uitgeverij: Flower of the Universe

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button