Spirituele Boeken

Wegen voor de ziel

In het stille samenzijn met mijn ziel, krijgt de werkelijkheid vorm

Auteur: Lucien Verkooijen

Op vrijdag 22 mei 2020 is het nieuwe boek ‘Wegen voor de ziel – In het stille samenzijn met mijn ziel, krijgt de werkelijkheid vorm’ van Lucien Verkooijen verschenen. Dit boek met een spiritueel thema wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

‘Wegen voor de Ziel’ laat u zien wat elke ziel moet leren en ervaren om tot inzicht en bewustzijn te komen. Het neemt u mee op een reis door uw innerlijk en het leven, waardoor die werelden heel vertrouwd voor u worden. Geloof niets, tot u het in uzelf ervaart. Dan kunnen we de werkelijkheid niet alleen begrijpen met ons verstand, maar deze ook in onszelf ervaren zodat het ons bezit wordt. De helderheid die door ons verworven bewustzijn ontstaat verlicht ons levenspad. Het verworven bewustzijn zal ons uiteindelijk doen beseffen wie wij werkelijk zijn. We worden er ons dan ook van bewust dat het geluk dat we steeds zoeken alleen in onszelf kan worden ervaren en gevonden.

Over de auteur

Lucien M. Verkooijen is een spiritueel leraar en auteur. Zijn dienstbaar leven staat in het teken van het op vele manieren uitdragen van het ontvangen bewustzijn. De inzichten en inspiratie die dan bij ons kunnen ontstaan wijzen ons de weg in ons leven, naar de onvoorwaardelijke liefde in ons. Zoek en blijf zoeken, niet met uw hoofd maar met uw hart. Tot u deze pure, onvoorwaardelijke liefde hebt gevonden. Dan kunnen we door de juiste keuzes ons leven de juiste vorm geven naar ons geluk. Alles wat we werkelijk nodig hebben om gelukkig te kunnen zijn zit in ons. Weet dat u daarbij zal worden geholpen. U zal uzelf eeuwig dankbaar zijn.

Wegen voor de ziel

Auteur: Lucien Verkooijen
Aantal pagina’s: 306
Uitvoering: Paperback
ISBN: 9789464032505
Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 22,99
Uitgeverij: Boekscout

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button