Het Lezers Hoekje

Alles voor liefde.

Hoe je je ziel het leven geeft waar het naar verlangt

Alles voor liefde.
Hoe je je ziel het leven geeft waar het naar verlangt.

Auteur: Matt Kahn

Wat als álles in je leven gebeurt om je ware, eeuwige en hartgedragen natuur naar buiten te brengen?
Wat als álles in je leven gebeurt om je te helpen het leven te leiden dat je ziel voor zich ziet?
Wat als álles voor liefde gebeurt?

In Alles voor Liefde deelt Matt Kahn zijn revolutionaire, transformerende inzichten om een hartgedragen, door de ziel geleid leven te ontvouwen. Door het lezen van dit boek verken je een diepere werkelijkheid, waarbij je door de ogen van een alles liefhebbende Bron naar het leven kijkt – wat jouw blikveld voor altijd zal verruimen en verhelderen. Dankzij Matts diepgaande, liefdevolle en heilige hartswijsheid word je je bewust van je ware natuur en ervaar je datgene wat in je leven gebeurt op een volkomen andere manier.

Matt deelt bovendien zijn energetisch gecodeerde mantra’s, clearings en activaties met jou, waarmee je je energieveld kunt zuiveren, je ziel de leiding kunt geven en je onbegrensde potentieel kunt activeren en ontwaken.

  • met 3 worksheets
  • en 4 audio’s
  • bevat 2 clearings,
  • 2 activeringen
  • 3 integraties
  • en meerdere oefeningen

Alles voor liefde

Hoe je je ziel het leven geeft waar het naar verlangt

Auteur: Matt Kahn
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: mei 2020
Aantal pagina’s: 224 pagina’s
Uitgever: Palaysia Productions
Vertaald door: Jorgen van Drunen
Originele Titel: Everything is here to help you
EAN: 9789492412539
Prijs: € 22,50

Bron
Uitgever Palaysia Producties

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button