Spirituele Boeken

Alles voor liefde.

Hoe je je ziel het leven geeft waar het naar verlangt

Alles voor liefde.
Hoe je je ziel het leven geeft waar het naar verlangt.

Auteur: Matt Kahn

Wat als álles in je leven gebeurt om je ware, eeuwige en hartgedragen natuur naar buiten te brengen?
Wat als álles in je leven gebeurt om je te helpen het leven te leiden dat je ziel voor zich ziet?
Wat als álles voor liefde gebeurt?

In Alles voor Liefde deelt Matt Kahn zijn revolutionaire, transformerende inzichten om een hartgedragen, door de ziel geleid leven te ontvouwen. Door het lezen van dit boek verken je een diepere werkelijkheid, waarbij je door de ogen van een alles liefhebbende Bron naar het leven kijkt – wat jouw blikveld voor altijd zal verruimen en verhelderen. Dankzij Matts diepgaande, liefdevolle en heilige hartswijsheid word je je bewust van je ware natuur en ervaar je datgene wat in je leven gebeurt op een volkomen andere manier.

Matt deelt bovendien zijn energetisch gecodeerde mantra’s, clearings en activaties met jou, waarmee je je energieveld kunt zuiveren, je ziel de leiding kunt geven en je onbegrensde potentieel kunt activeren en ontwaken.

  • met 3 worksheets
  • en 4 audio’s
  • bevat 2 clearings,
  • 2 activeringen
  • 3 integraties
  • en meerdere oefeningen

Alles voor liefde

Hoe je je ziel het leven geeft waar het naar verlangt

Auteur: Matt Kahn
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: mei 2020
Aantal pagina’s: 224 pagina’s
Uitgever: Palaysia Productions
Vertaald door: Jorgen van Drunen
Originele Titel: Everything is here to help you
EAN: 9789492412539
Prijs: € 22,50

Bron
Uitgever Palaysia Producties

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button