Het Lezers Hoekje

Reset

Het begin van de rest van je leven

Auteur: Lana Bauwens

Wat als je de kans krijgt om je leven te herstarten? 

Photography by
Josefien Tondeleir
Copyright Lana Bauwens
www.lanaland.be

Onder de noemer Lana Land begeleidt ze meditaties en geeft ze workshops en lezingen. Toen ze 29 was, kreeg Lana Bauwens de diagnose van darmkanker.

Gek genoeg zou deze levensbedreigende ziekte haar leven redden. Haar ziekte dwong haar namelijk om stil te staan bij wie ze was, en bij wie ze wilde zijn.

Op een eerlijke, grappige en ontwapende manier neemt ze je in haar boek spirituele pad: de zoektocht naar haar tribe, discussies tussen een klein duiveltje en een innerlijke godin en de helende wereld van meditatie.

Haar boodschap?
Wacht niet op een zware ziekte, een ongeluk of gewoon de sleur van het leven. Hou genoeg van jezelf om vandaag te gaan voor honderd procent geluk.

Lana beter leren kennen?
Check haar Instagram: @lanabauwens
Check haar pagina: www.lanaland.be

Reset

Afwerking:  Paperback
Aantal pagina’s:  280
Afmetingen:  210×140
Verschijningsdatum:  21/04/2020
EAN:  9789401466172
Nur-code:  Psychologie algemeen
Uitgever:  Lannoo
Druk:  1

Bron
Copyright: Lana BauwensInstagram: Lana BauwensPhotography: Josefien TondeleirUitgeverij: Lannoo

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button