Download

Kristalrooster De Levensbloem

(Flower of life)

Dit geometrische symbool bestaat uit 19 gelijkmatig verdeelde en onderling verbonden cirkels. Deze cirkels hebben een bloemachtig patroon en komt ook met een zesvoudige symmetrie zoals die van een zeshoek. Elke cirkel van de bloem heeft zijn centrale deel op de omtrek van de zes cirkels eromheen, met dezelfde diameter. Veel spirituele betekenissen hebben een relatie met deze geometrische figuur. Voor sommigen is de betekenis een symbool dat de cyclus van creatie weergeeft. Als zodanig accepteerden verschillende culturen en religies het als een blauwdruk van het universum.

Bestandsgrootte: 0.15 MB


Bovenstaande download is gemaakt in een pdf bestand.
Om deze te kunnen openen, moet je de nieuwste versie van Adobe Reader hebben geĆÆnstalleerd.
Deze is gratis verkrijgbaar via de volgende link: www.adobe.com/downloads.

Bron
De Spirituele WereldHVD Mediaworks

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button