Spirituele Boeken

Astro Power

Vind je kracht in de maan en de sterren

Auteur: Chani Nicholas

In ‘Astro Power’ benadert Chani Nicholas astrologie op een moderne en diepgaande manier.

Dit is geen astrologieboek waarbij alle Schorpioenen, Kreeften, Vissen en Rammen op een hoop worden gegooid. ‘Astro Power’ geeft namelijk een op maat gemaakte horoscoop, waarbij de lezer zijn eigen pad ontdekt en zichzelf beter leert kennen. De maan en de sterren maken alles helder.

‘Nicholas staat aan het roer van de comeback van Astrologie.’

The Atlantic

‘Als je Chani nog niet volgt, leg nu alles neer en ga direct naar haar Instagram.’

Vogue UK

Chani Nicholas

Chani Nicholas is een prijswinnend astroloog met meer dan 1 miljoen volgers onder wie vele celebrities. Met ruim twintig jaar ervaring is zij een veelgevraagd expert op het gebied van de stand van de sterren.

Astro Power

  • Bindwijze: paperback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789021575667
  • Pagina’s: 272
  • Publicatiedatum: 26-05-2020

Bron
Kosmos Uitgevers

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button