Het Lezershoekje

Astro Power

Vind je kracht in de maan en de sterren

Auteur: Chani Nicholas

In ‘Astro Power’ benadert Chani Nicholas astrologie op een moderne en diepgaande manier.

Dit is geen astrologieboek waarbij alle Schorpioenen, Kreeften, Vissen en Rammen op een hoop worden gegooid. ‘Astro Power’ geeft namelijk een op maat gemaakte horoscoop, waarbij de lezer zijn eigen pad ontdekt en zichzelf beter leert kennen. De maan en de sterren maken alles helder.

‘Nicholas staat aan het roer van de comeback van Astrologie.’

The Atlantic

‘Als je Chani nog niet volgt, leg nu alles neer en ga direct naar haar Instagram.’

Vogue UK

Chani Nicholas

Chani Nicholas is een prijswinnend astroloog met meer dan 1 miljoen volgers onder wie vele celebrities. Met ruim twintig jaar ervaring is zij een veelgevraagd expert op het gebied van de stand van de sterren.

Astro Power

  • Bindwijze: paperback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789021575667
  • Pagina’s: 272
  • Publicatiedatum: 26-05-2020

Bron
Kosmos Uitgevers

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button