Spirituele Boeken

Astro Power

Vind je kracht in de maan en de sterren

Auteur: Chani Nicholas

In ‘Astro Power’ benadert Chani Nicholas astrologie op een moderne en diepgaande manier.

Dit is geen astrologieboek waarbij alle Schorpioenen, Kreeften, Vissen en Rammen op een hoop worden gegooid. ‘Astro Power’ geeft namelijk een op maat gemaakte horoscoop, waarbij de lezer zijn eigen pad ontdekt en zichzelf beter leert kennen. De maan en de sterren maken alles helder.

‘Nicholas staat aan het roer van de comeback van Astrologie.’

The Atlantic

‘Als je Chani nog niet volgt, leg nu alles neer en ga direct naar haar Instagram.’

Vogue UK

Chani Nicholas

Chani Nicholas is een prijswinnend astroloog met meer dan 1 miljoen volgers onder wie vele celebrities. Met ruim twintig jaar ervaring is zij een veelgevraagd expert op het gebied van de stand van de sterren.

Astro Power

  • Bindwijze: paperback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789021575667
  • Pagina’s: 272
  • Publicatiedatum: 26-05-2020

Bron
Kosmos Uitgevers

Koen Van Genechten

Hallo, ik ben geboren en getogen te Zoersel. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig als zelfstandige ICT voor de zorgsector en in bijberoep ben ik een lifecoach. In mijn huisje te Zoersel kook ik graag maar ik ga ook graag uit eten. Ik drink wel is een wijntje maar bovenal geniet ik van het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button