Spirituele Boeken

Recensie: Het Boek van Alles

Deze recensie is geschreven door redactielid Bernadette Van Deuren.

Recensie ‘Het Boek van Alles, part I’ – Else Daelemans

De lokroep van je ziel volgen, het vergt heel wat durf. Dit boek vertelt er een meeslepend verhaal over. Hoofdpersonage Elisabeth Vertonghen komt tot de vaststelling dat haar leven niet in overeenstemming is met wat ze op een dieper niveau verlangt. De Kosmos brengt een man op haar weg die zoveel in haar aanraakt, dat ze niet anders kan dan zich overgeven aan de zoektocht naar ware liefde. 

Het is een verhaal over het loslaten van verwachtingen en oude pijn. Ook over de onuitputtelijke kracht en de magie van onvoorwaardelijke liefde. Het omschrijft het proces van complete overgave aan wat het leven brengt,zodat je terug vanuit de kracht van de bron zelf kan gaan leven. Dat brengt verdriet mee, maar ook een intense voeling met de vreugde van leven op zich. Else beschrijft haarfijn de samenhang tussen de gebeurtenissen in het leven van Elisabeth.

Er zit een ongelofelijke helderheid in de manier waarop de schrijfster alles wat zich in het leven van het hoofdpersonage aandient psychologisch en spiritueel kadert. Het laat je onvermijdelijk voelen dat eenieder van ons een missie heeft in zijn of haar leven. Een missie die gaandeweg duidelijk wordt, wanneer je je openstelt voor wat het universum je aanreikt. Dit boek ‘Ik,’ is het eerste deel in een reeks waarin ook het thema ‘Tweelingzielen’ aan bod komt. Ik kijk vol verwachting uit naar het tweede deel.

Reserveer alvast een plaatsje voor dit boek in je reiskoffer!

  • ISBN-nummer: 9789082942507
  • Verschijningsdatum: 23/02/2019
  • Aantal bladzijden: 334
  • Uitgeverij: Flower Of The Universe, www.floweroftheuniverse.be
  • Reeks: Het Boek van Alles
  • Afmetingen: 140 mm x 210 mm
  • Type: Boek

Bron
Uitgeverij: Flower of the universe

Koen Van Genechten

Hallo, ik ben geboren en getogen te Zoersel. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig als zelfstandige ICT voor de zorgsector en in bijberoep ben ik een lifecoach. In mijn huisje te Zoersel kook ik graag maar ik ga ook graag uit eten. Ik drink wel is een wijntje maar bovenal geniet ik van het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button