Spirituele Boeken

Recensie: Eet om ziekte te verslaan

Deze recensie is gemaakt door Dave Van De Moer.
De inhoud van het boek kan je hier lezen: Eet om ziekte te verslaan.

Het is een boek om je gezondheid te verbeteren

  • 5 voedingsmiddelen
  • 5 keer per dag
  • keuze uit 200 producten

Oorspronkelijke titel Eat to Beat Disease, geschreven door William Li in 2019. Kosmos uitgeverij, Utrecht/Antwerpen, 2019.

Het boek is onderverdeelt in 3 grote hoofdstukken.

  1. Eerste deel gaat over ons eigen verdedigings systemen in ons lichaam en er zijn er vijf. Angiogenese, Regeneratie, Het microbioom, Dna-bescherming en Immuniteit. Deze worden uitvoerig besproken , wat ze zijn en hoe ze werken.
  2. Deel twee gaat vooral over hoe we voeding kunnen gebruiken als medicijn. Ook weer met voorbeelden en gestaafd met onderzoeksresultaten.
  3. In deel 3 wordt het 5x5x5 model uitgelegd, hoe je dit model voor jezelf kan gebruiken. Verder ook een nieuwe kijk op je keuken en bijzondere voedingsmiddelen en natuurlijk ook enkele maaltijdsuggesties en recepten.

Besluit

Het is een zeer interessant boek die je een andere kijk geeft op voeding. Het is zeker niet het zoveelste dieet boek en dat zegt de schrijver ook zelf. Het is een boek om je gezondheid te verbeteren

Dave Van de Moer

Dave werkt als bediende verkoper bij Colruyt. Hij is een grote liefhebber van lekker en gezond eten, massage, sauna, kruiden, de natuur, dieren, yoga, wijn, porto, lezen, ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button