Het Lezers Hoekje

Drink meer koffie

Wetenschappelijk onderbouwde inzichten om langer te leven. Gezondheidsmythes ontkracht

Een praktische gids vol wijsheid uit Scandinavië, dé regio op het gebied van gezond en gelukkig leven. Hierin ontkracht de Zweedse arts Bertil Marklund diverse gezondheidsmythes. Zo blijkt het drinken van koffie helemaal niet zo slecht te zijn – het verbetert juist de gezondheid! En een gebrek aan vitamine D eist jaarlijks meer slachtoffers dan huidkanker.

Marklund legt uit op welke 10 gebieden we meer moeten focussen om ons leven te verlengen en geluk te vergroten.

  • Zorg voor voldoende zonlicht (maar niet teveel!)
  • Wees een optimist
  • Bouw aan een sterk immuunsysteem
  • Onderhoud je netwerk van familie en vrienden

Bertil Marklund: “Omdat mijn ouders veel te jong stierven, ben ik de wetenschap ingedoken. Het blijkt dat je levensverwachting voor 25% door genen wordt bepaald en voor 75% door levensstijl.” – Margriet (september 2018)

Bertil Marklund

Dr. Bertil Marklund is arts, onderzoeker,hoogleraar algemene geneeskunde en specialist in volksgezondheid. Hij is als onderzoeker al meer dan 40 jaar verbonden aan de universiteit van Göteborg, Zweden.

Praktisch

Drink meer Koffie, en 9 tips om langer, gezonder en gelukkiger te leven.
Bertil Marklund
ISBN 789021576060
160 pagina’s
€ 11,00
gebonden

ISBN e-book 9789021569147
€ 9,99

Verschijnt op 4 februari 2020

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button