Spirituele Boeken

Eet om ziekte te verslaan

Met eetgedrag jezelf genezen van allerlei ziekten, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten van Dr. William Li

Ontdek de nieuwste wetenschap over hoe eten je lichaam in staat stelt zichzelf te genezen en zo ziekte te verslaan.

Eet je een weg naar een optimale gezondheid met deze New York Times bestseller.‘Eet om ziekte te verslaan’ is een levensveranderend handboek met details over 200 genezende voedingsmiddelen die je aan je maaltijden kunt toevoegen ter ondersteuning van de lichaamseigen afweersystemen. Denk aan: pruimen, kaneel, zuurdesembrood, rode wijn en bier, zwarte bonen, San Marzano-tomaten, olijfolie en kazen zoals Camembert en Cheddar.

Met het plan van Dr. Li kies je 5 voedingsmiddelen waar je al van houdt, die voeg je 5 keer per dag toe aan je maaltijden en zo ondersteun je de 5 natuurlijke afweersystemen van je lichaam (Angiogenese, Regeneratie, Microbiota, DNA-bescherming en je immuunsysteem).

Baanbrekend arts en wetenschapper, Dr. William Li, geeft het bewijs dat meer dan 200 gezondheidsbevorderende voedingsmiddelen o.a. kanker kunnen verhongeren, het risico op dementie kunnen verminderen en tientallen vermijdbare ziekten kunnen verslaan.

Eet om ziekte te verslaan is zowel informatief als praktisch. Het verklaart de wetenschap van genezing en preventie, geeft strategieën voor het gebruik van voedsel om de gezondheid actief te stimuleren, en wijst de studie van welzijn en herstel van ziekten in een opwindende nieuwe richting.

Eet om ziekte te verslaan

5 voedingsmiddelen, 5 keer per dag, keuze uit 200 producten

 • Auteur: William Li
 • 400 pagina’s
 • Paperback
  • 9789021572413
  • € 24,99
 • ISBN e-book
  • 9789021572420
  • € 12,99
 • Verschijnt op 12 november 2019
 • Uitgever Kosmos / VBK-België

Dr. William Li

William Li is internationaal wereldberoemd arts en wetenschapper, met als specialisatie Angiogenese (de vorming van nieuwe bloedvaten vanuit bestaande bloedvaten). Dr. Li heeft gestudeerd aan de faculteit van de Harvard Medical School.

Zijn baanbrekend werk en onderzoek heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van meer dan 30 nieuwe medische behandelingen. Hier hebben wereldwijd meer dan 50 miljoen mensen gebruik van gemaakt. Zijn onderzoek omvat meer dan 70 ziekten, waaronder kanker, diabetes, blindheid, hartaandoeningen en obesitas.

Zijn TED Talk (2010) ‘Kunnen we door te eten kanker uithongeren?’ is meer dan 11 miljoen keer bekeken.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button