Spirituele Boeken

Het zieltje dat haar ouders vond

Educatief kinderverhaal over spiritualiteit

Tilly Gerritsma uit Mill schrijft over reïncarnatie in een verhaal voor ouders en kinderen.

‘Het zieltje dat haar ouders vond – Spiritualiteit, zingeving en reïncarnatie uitgelegd aan ouders en kinderen’ gaat over een zieltje genaamd Lief, dat op zoek is naar de juiste bestemming om geboren te worden. In het verhaal komen belangrijke spirituele thema’s, zoals godsdienst, aan bod. Dit leerzame kinderboek wordt sinds 20 september uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Het zieltje Lief is klaar voor een nieuwe geboorte en gaat op zoek naar de best mogelijke ouders. Na veel gezoek in diverse landen, culturen en geloven en de vraag wat voor ouders het zieltje zou willen hebben, is het eindelijk op zijn bestemming. O wat is iedereen blij met de nieuwe geboorte van een baby. Het grote avontuur op aarde kan beginnen.

Tilly Gerritsma werd door de geboorte van haar eerste kleinkind geïnspireerd tot het schrijven van Het zieltje dat haar ouders vond. Waarom heeft de ziel juist voor deze ouders en die omstandigheden gekozen om te kunnen groeien? Een diep intens proces waar we als mens nog maar weinig van afweten en wat haar blijft fascineren op psychologisch en spiritueel gebied.

Het zieltje dat haar ouders vond

Spiritualiteit, zingeving en reïncarnatie uitgelegd aan ouders en kinderen

Tilly Gerritsma
40 pagina’s | ISBN 9789463896122
€ 15,99 | Paperback

Koen Van Genechten

Hallo, ik ben geboren en getogen te Zoersel. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig als zelfstandige ICT voor de zorgsector en in bijberoep ben ik een lifecoach. In mijn huisje te Zoersel kook ik graag maar ik ga ook graag uit eten. Ik drink wel is een wijntje maar bovenal geniet ik van het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button