Het Lezers Hoekje

Het zieltje dat haar ouders vond

Educatief kinderverhaal over spiritualiteit

Tilly Gerritsma uit Mill schrijft over reïncarnatie in een verhaal voor ouders en kinderen.

‘Het zieltje dat haar ouders vond – Spiritualiteit, zingeving en reïncarnatie uitgelegd aan ouders en kinderen’ gaat over een zieltje genaamd Lief, dat op zoek is naar de juiste bestemming om geboren te worden. In het verhaal komen belangrijke spirituele thema’s, zoals godsdienst, aan bod. Dit leerzame kinderboek wordt sinds 20 september uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Het zieltje Lief is klaar voor een nieuwe geboorte en gaat op zoek naar de best mogelijke ouders. Na veel gezoek in diverse landen, culturen en geloven en de vraag wat voor ouders het zieltje zou willen hebben, is het eindelijk op zijn bestemming. O wat is iedereen blij met de nieuwe geboorte van een baby. Het grote avontuur op aarde kan beginnen.

Tilly Gerritsma werd door de geboorte van haar eerste kleinkind geïnspireerd tot het schrijven van Het zieltje dat haar ouders vond. Waarom heeft de ziel juist voor deze ouders en die omstandigheden gekozen om te kunnen groeien? Een diep intens proces waar we als mens nog maar weinig van afweten en wat haar blijft fascineren op psychologisch en spiritueel gebied.

Het zieltje dat haar ouders vond

Spiritualiteit, zingeving en reïncarnatie uitgelegd aan ouders en kinderen

Tilly Gerritsma
40 pagina’s | ISBN 9789463896122
€ 15,99 | Paperback

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button