Spirituele Boeken

Hoogsensitiviteit als kracht

Het basisboek over hoogsensitiviteit. Tijdloos in een nieuwe vormgeving.

Hoogsensitiviteit staat enorm in de belangstelling. Een nieuwe generatie is op zoek naar informatie en diepgang. Deze klassieker van Carolina Bont beantwoordt aan die vraag, gepresenteerd in een vormgeving die jonge vrouwen aanspreekt.

In Hoogsensitiviteit als kracht legt Carolina Bont uit hoe je optimaal om kunt gaan met je emoties, je gedachten en de signalen van je lichaam. Maar ook hoe je, juist als hoogsensitief persoon, het inzicht en de rijkdom van je intuïtie ten volle kunt benutten.

Dit basisboek leert je hoe je hoogsensitiviteit kunt herkennen en goed kunt hanteren in:

  • privé- en werksituaties
  • liefdesrelaties
  • bij kinderen

‘Dit is een tijdloos boek, boordevol oefeningen en informatie die duidelijk en in korte stukjes wordt gepresenteerd. Een inspiratiebron!’ – Liesbeth Kamerling, actrice en auteur van Overprikkeld

Carolina Bont

anuit haar eigen hoogsensitiviteit en ervaring als life-coach en intuïtietrainer laat Carolina Bont zien hoe je meer veerkracht en inspiratie in je leven kunt brengen. Zij is grondlegger van het Centrum voor Effectieve Intuïtie en heeft als auteur meerdere succesvolle boeken op haar naam staan.

Carolina Bont bracht als eerste in Nederland hooggevoeligheid op een nieuwe, positieve manier over het voetlicht met deze bestseller Hoogsensitiviteit als kracht (50.000 verkochte exemplaren). Zij leert haar lezers het beste uit hun hooggevoeligheid te halen.

Praktisch

Afmeting: 223 mm x 150 mm x 20 mm
Verwacht: 20-08-2019
Taal: Nederlands
Uitgever: VBK Media, Imprint, Kosmos Uitgevers

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button