BeursDe Spirituele Wereld

vzw Spiritueel Onderweg stopt met beurzen en vzw Spiranza neemt ze over.

Zoals jullie weten is de vzw Spiritueel Onderweg uit Malle gestopt met het organiseren van de spirituele beurzen. Maar om toch de trouwe bezoekers en standhouders niet in de koude te laten staan, wenst voorzitster Ingrid Van Dael toch vzw Spiranza aan te raden die deze beurzen gaat opvolgen.

Fantastisch, deze organisatie heeft ook de waarde van de spirituele beuren voor ogen wat vzw Spiritueel Onderweg belangrijk vond om dit naar voor te brengen.

Leer ze alvast kennen.

vzw Spiranza, zij organiseren al jaren hun SPIRANZA Life Style Events beurzen meer informatie kan je verkrijgen via www.spiranza.be en door hun te volgen op Facebook. vzw Spiranza bestaat uit Freddy Hoekx & Martine Bammens maar ook uit Werner Van Den Bulck en Cindy De Roy van Balance will change your life. Er is een vaste consultprijs zodat het voor iedereen mogelijk is om deel te nemen. Wij van De Spirituele Wereld geven ook onze steun voortaan aan vzw Spiranza en ons zal je ook tegenkomen op de meeste beurzen van hun.

Standhouder

Wil jij standhouder deelnemen?
Neem dan contact op via +32 (0) 475 387 846 of via spiranza01@gmail.com.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button