BeursDe Spirituele Wereld

vzw Spiritueel Onderweg stopt met beurzen en vzw Spiranza neemt ze over.

Zoals jullie weten is de vzw Spiritueel Onderweg uit Malle gestopt met het organiseren van de spirituele beurzen. Maar om toch de trouwe bezoekers en standhouders niet in de koude te laten staan, wenst voorzitster Ingrid Van Dael toch vzw Spiranza aan te raden die deze beurzen gaat opvolgen.

Fantastisch, deze organisatie heeft ook de waarde van de spirituele beuren voor ogen wat vzw Spiritueel Onderweg belangrijk vond om dit naar voor te brengen.

Leer ze alvast kennen.

vzw Spiranza, zij organiseren al jaren hun SPIRANZA Life Style Events beurzen meer informatie kan je verkrijgen via www.spiranza.be en door hun te volgen op Facebook. vzw Spiranza bestaat uit Freddy Hoekx & Martine Bammens maar ook uit Werner Van Den Bulck en Cindy De Roy van Balance will change your life. Er is een vaste consultprijs zodat het voor iedereen mogelijk is om deel te nemen. Wij van De Spirituele Wereld geven ook onze steun voortaan aan vzw Spiranza en ons zal je ook tegenkomen op de meeste beurzen van hun.

Standhouder

Wil jij standhouder deelnemen?
Neem dan contact op via +32 (0) 475 387 846 of via spiranza01@gmail.com.

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button