Spirituele Boeken

Werkboek: Leven met hooggevoeligheid

Susan Marletta Hart bespreekt hoe we kunnen leven met hooggevoeligheid.

Voor hoogsensitieve mensen is het leven vaak een opgave – de vele prikkels en de hectiek van alledag brengen hen uit balans.

Dit werkboek helpt ze om te gaan met de lastige kanten van hooggevoeligheid en hun talenten te benutten. In dit praktische werkboek geeft Susan Marletta Hart daarvoor bruikbare adviezen en vele eenvoudige oefeningen.

Susan Marletta Hart (1971) is een internationale autoriteit op het gebied van hooggevoeligheid. Ze schreef verschillende succesvolle boeken over dit onderwerp, werkt als coach en geeft cursussen, lezingen en workshops. Marletta Hart ontwikkelde ook een eigen communicatietheorie. Verder is ze schrijfster van de bestseller Leven met hooggevoeligheid.

Titel:Leven met hooggevoeligheid – Het werkboek
Ondertitel: Een praktische gids om je eigen levensstijl te ontwikkelen
Auteur: Susan Marletta-Hart
ISBN: 97899025906924
Prijs: €20,-
Omvang: 224 pagina’s
Verschijningsdatum: 23-04-2019

Koen Van Genechten

Hallo, ik ben geboren en getogen te Zoersel. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig als zelfstandige ICT voor de zorgsector en in bijberoep ben ik een lifecoach. In mijn huisje te Zoersel kook ik graag maar ik ga ook graag uit eten. Ik drink wel is een wijntje maar bovenal geniet ik van het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button