Het Lezers Hoekje

Recensie: WonderWijven – Kwetsbaar krachtig

Praktische Informatie

Auteur:  92 WonderWijven (WonderWijven vzw)
Coördinatie: Birgit Krols
Eindredactie: Lynn Formesyn en Birgit Krols
Vormgeving: Jirka De Preter
Pagina’s: 288
Uitgeverij: Uitgeverij WonderSchrijverij
ISBN:
Adviesprijs: € 29,95
Verkoop: www.kwetsbaarkrachtig.be

De omschrijving van het boek kan je hier op onze site vinden: WonderWijven vzw – Kwetsbaar Krachtig.

De recensie

Een boek vol authentieke groeiverhalen , gedichten en kunstwerken van WONDERWIJVEN. 119 getuigenissen over sleutelmomenten in het leven die raken , relativeren en inspireren. Dat is Kwetsbaar Krachtig. Dit eerste project van de Wonderschrijverij vangt de kernwaarden van WonderWijven vzw in 288 pagina’s vol bezieling, verbinding en groei .

Kwetsbaar Krachtig is een WonderWijverige manier van omgaan met worstelingen ,vraagstukken en pijnlijke momenten. Deze authentiek in de wereld zetten, helpt niet alleen om te groeien naar een betere versie van jezelf, maar biedt ook kansen om inzichten te delen.

Dit boek bundelt moedige getuigenissen van vrouwen over sleutelmomenten die hen de kracht hebben gegeven om meer zichzelf te worden dan ze ooit dachten te zijn . Pakkende, relativerende, grappige en troostende verhalen, gedichten, uitspraken, illustraties en kunstwerken die druipen van de herkenbaarheid ,die elke lezer groeikansen bieden en die niemand onberoerd laten.

Het idee voor dit boek ontstond exact één jaar geleden.
De naam en missie van het boek komt vanuit de WonderWijven:

  • Kernwaarden
  • Bezieling
  • Verbinding
  • Groei

Ze brengen betekenisvolle verhalen die een verschil maken in het leven van vrouwen en de maatschappij.

Ook het opzet van het eerste boek lag snel vast : een project van en voor sterke vrouwen, over een onderwerp dat iedereen aanbelangt en raakt. Groei is iets waarmee iedereen te maken krijgt en dat tal van contrasten in zich meedraagt: pijnlijk en verheffend, persoonlijk en universeel, donker en licht, begin en einde,…

Ideaal voor een boek vol uiteenlopende getuigenissen met de kracht van verandering.

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button